Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gran éxito del primer certamen BigMat Day
L'acte va comptar amb la participació de 130 expositors

Gran èxit del primer certamen BigMat Day

Redacció Interempreses09/06/2009
BigMat Day, el certamen privat organitzat en exclusiva per als socis i clients BigMat a L'Hospitalet (Barcelona), ha clausurat la seva primera edició amb un gran èxit d'assistència i un més que satisfactori volum de negoci.

BigMat Day va comptar amb l'assistència de més de 3.000 persones entre proveïdors, socis i clients destacats BigMat en dues jornades dirigides a un públic molt diferenciat. El primer dia va estar dedicat exclusivament als socis BigMat i el segon als seus clients, que només van poder assistir per rigorosa invitació.

Una de les claus de l'èxit del certamen va ser, sens dubte, la participació de 130 destacats proveïdors de BigMat, que van comptar amb un aparador únic per exposar els seus productes i fer les seves contactes comercials. Els directius de BigMat destaquen el prestigi i qualitat dels fabricants que han acudit al certamen on han estat representades les principals marques de totes les famílies de materials de construcció: basts, ferreteria, maquinària i eines, sanitaris, paviments, revestiments, condicionament exterior, obra, cobertes i condicionament interior.

Gran èxit d'assistència
Gran èxit d'assistència.

"Estem molt satisfets amb el desenvolupament d'aquest primer certamen, al qual han acudit més del 90% dels nostres socis amb els seus principals clients. És un esdeveniment que s'ha dissenyat exclusivament per a ells, on hem centrat tots els nostres esforços per potenciar la confiança i la proximitat amb els proveïdors. Aquest és el valor fonamental que aporta enfront d'un altre tipus de trobades. Es tracta d'una fira on tots els visitants són de la mateixa "família" i comparteixen uns objectius i expectatives molt similars, que faciliten les relacions per fer negoci ", comenta Jesús Prieto, director general d'BigMat.

Un espai de trobada per fer negoci

BigMat va convidar els seus principals clients a visitar el certamen on van poder aprofitar l'oportunitat per tancar operacions en condicions especials i observar de primera mà les últimes novetats que els expositors van presentar a la fira, assistir a exhibicions i demostracions de producte i conferències d'interès per al nostre sector. Durant tot el dia es van poder realitzar comandes als equips comercials dels establiments BigMat que participen en el saló. Per facilitar els desplaçaments l'organització va oferir un servei d'autocars des de diferents punts de Barcelona.

La primera edició de BigMat Day, desenvolupada al recinte firal la Farga a l'Hospitalet, ofereix una superfície de més de 6.000 metres quadrats en un pavelló diàfan que compta amb una àmplia gamma de serveis com a àrees de descans i restauració, escenaris per a exposicions de producte i organització de conferències, sistemes que garanteixen l'accessibilitat, etc.

BigMat va convidar els seus principals clients a visitar el certamen
BigMat va convidar els seus principals clients a visitar el certamen.
Inauguració del certamen
Inauguració del certamen.

BigMat és un grup de magatzems de materials per a la construcció que distribueix productes i ofereix serveis de valor afegit per a professionals i particulars. Va iniciar la seva activitat a Espanya el 1997 i està format en l'actualitat per 167 socis i 263 punts de venda que sumen més d'un milió de metres quadrats de superfície de venda. A Espanya, BigMat té associats en totes les comunitats autònomes, ia Europa està present a França, Bèlgica, Itàlia i Portugal, i compta amb més de 500 punts de venda en aquests cinc països.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

    Colocación de formatos grandes de cerámica sobre lamina de desolidarización y perfiles de remate

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    16/05/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    14/05/2024

Enllaços destacats

Pamplona (5 - 6 junio 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCasa Decor Decor 2024 (11 abril - 26 mayo)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis