Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Encofrados J. Alsina, Diploma Construmat en la categoría de procesos constructivos
L'empresa va presentar també a la sala el seu sistema d'encofrat multiforme

Encofrats J. Alsina, Diploma Construmat en la categoria de processos constructius

Esther Güell30/04/2009

30 abril 2009

El jurat dels premis Construmat, en la categoria de 'Processos Constructius', va decidir atorgar el Diploma a l'estudi experimental de l'evolució de càrregues en puntals i forjats durant la construcció d'edificis amb forjats successius mitjançant el desencofrat parcial presentat per Encofrats J. Alsina .

El premi és un reconeixement al treball de recerca, que ha permès desenvolupar una metodologia basada en conceptes tècnics del desencofrat parcial en la tipologia constructiva habitual. Es tracta d'un estudi desenvolupat dins de la tesi doctoral de Yezid A. Alvarado i Pedro A. Calderón.

En aquest estudi participen l'Institut de Ciència i Tecnologia del Formigó (ICITECH) de la Universitat Politècnica de València, el membre fundador és Pedro A. Calderón, en col·laboració amb el Ministeri d'Educació i Ciència i l'empresa Alsina, preocupats per la millora dels terminis, seguretat i economia durant la construcció d'edificis de plantes successives amb formigó armat 'in situ'. L'objectiu és estudiar la distribució de càrregues entre puntals i forjats durant el procés constructiu.

Cal remarcar que Alsina ha aportat tant el finançament com el material per als assajos i la implicació de tres tècnics que han participat en tot el procés, juntament amb els tècnics de la Unviersidad, tal com ens explica Jacint Bassols, responsable de màrqueting de l'empresa .

Així mateix, ens apunta que "sempre diem que els premis no acostumen a donar comandes, sí que renoven la il·lusió a l'equip del projecte presentat, ja que són un reconeixement a una bona tasca". Per això, en el cas de Construmat, la fira del sector de la construcció més important que hi ha a Espanya actualment, per Alsina "és un honor rebre una nova distinció, tenint en compte a més que el jurat que avalua els projectes està composat per professionals de molt prestigi ".

Estand de Enconfrados Alsina a Construmat, on l'empresa va rebre un Diploma en la cerimònia de lliurament dels premis Construmat...
Estand de Enconfrados Alsina a Construmat, on l'empresa va rebre un Diploma en la cerimònia de lliurament dels premis Construmat.

Multiforme, un pas més en sistemes d'encofrat per a obra civil

Després de la seva llarga experiència en l'execució d'obres hidràuliques, Alsina amplia la seva gamma de solucions per a cobrir una major tipologia de projectes d'obra civil amb el seu nou sistema d'encofrat multiforme, que els visitants de Construmat van poder conèixer de primera mà.

Alsina va aprofitar el saló per mostrar el seu sistema multiforme, introduït al mercat fa ja més d'un any i que permet a la companyia dur a terme projectes de ponts de diferent naturalesa i projectes de geometries complexes.

Gràcies al seu disseny, el sistema multiforme té la polivalència necessària per solucionar moltes de les situacions que sorgeixen en obra, la seva flexibilitat modular facilita el muntatge de qualsevol tipus d'estructura ja que es pot ajustar a múltiples mesures. Però a més és altament versàtil per adaptar-se a geometries tant per tauler, lloses, llindes o carregadors, amb la qual cosa resulta un sistema molt complet, capacitat per oferir un muntatge precís i solucionar d'aquesta manera totes les necessitats que pugui tenir el client.

Multiforme és un sistema d'encofrat que permet dur a terme projectes de ponts de diferent naturalesa...
Multiforme és un sistema d'encofrat que permet dur a terme projectes de ponts de diferent naturalesa, piles de secció variable de trams i molts altres projectes de geometries complexes.

Amb el multiforme, Alsina mostra una clara voluntat d'innovació, aportant un sistema que ofereix unes prestacions molt efectives en obra gràcies a la seva capacitat per adoptar innombrables configuracions ia la facilitat amb què es combina amb altres productes Alsina. Però el seu muntatge, a més de segur, també resulta ràpid i senzill. Així per exemple, els sistemes d'unió entre bigues DUPN-120 s'utilitzen còmodes bulons de connexió, que incideixen en muntatges àgils i ràpids, evitant els incòmodes i més lents sistemes de cargolat.

Gràcies al seu disseny, el sistema multiforme té la polivalència necessària per solucionar moltes de les situacions que sorgeixen a l'obra

Jacint Bassols, responsable de màrqueting d'Alsina, ens explica quines són les principals virtuts de multiforme: "una de les avantatges més apreciables del sistema aportat per la companyia rau en l'ús del connector biga MF, la patent pertany a Encofrats Alsina. Aquesta peça està destinada a unir les bigues primàries DUPN-120 amb les secundàries HT-20 amb el que el seu ús durant el muntatge és significatiu (a causa del nombre de bigues HT-20 que conté el sistema). Precisament per l'alt protagonisme que el connector MF té durant el procés de muntatge, Alsina va invertir grans esforços a generar una peça que resultés fàcil i ràpida de posar. Per les experiències que es desprenen d'obra, aquesta peça és un gran encert i els clients valoren positivament l'eficiència del muntatge del sistema multiforme.

Així mateix, ens apunta que "el sistema dissenyat és adequat principalment com encofrat de ponts: viaductes, passos superiors i passos inferiors. No obstant això, com el seu nom indica, té components que permeten múltiples més aplicacions, com pot ser per executar murs de piles de secció variable, com s'enfila interior, etc ".

Amb l'aportació del multiforme, Alsina segueix fidel a la filosofia que tants èxits li ha reportat durant tots aquests anys...
Amb l'aportació del multiforme, Alsina segueix fidel a la filosofia que tants èxits li ha reportat durant tots aquests anys: professionalitat, competitivitat, innovació i servei integral al client.

Empreses o entitats relacionades

Encofrados J. Alsina, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis