Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Teruel acogerá el séptimo Congreso Internacional de Ferias Españolas

Teruel acollirà el setè Congrés Internacional de Fires Espanyoles

29/04/2009

29 abril 2009

De l'1 al 4 de juliol tindrà lloc a Terol el VII Congrés de Fires Internacionals Espanyoles. Un espai que servirà per analitzar els nous models d'arquitectura firal i les eines a disposició del sector per afrontar els reptes de futur.

Sota el lema 'Temps d'oportunitats. Les fires com impulsores econòmiques i territorials ", la ciutat de Terol reunirà a tècnics i responsables de 60 entitats organitzadores nacionals i internacionals. El Congrés, organitzat per l' Associació de Fires Espanyoles AFE en col·laboració amb la Institució Firal de Terol, congregarà a més de 150 professionals especialitzats en organització firal. Durant els dies que duri el Congrés es celebraran jornades de treball al voltant de ponències, taules rodones i debats, que tindran com a conductors i interlocutors a personalitats reconegudes i especialitzades en cada qüestió. S'abordaran temes de màrqueting firal, un apartat que estudiarà l'evolució dels instruments organitzatius i la incidència de les noves tecnologies en el món firal. Un altre dels temes principals serà la internacionalització del mercat expositiu, que comptarà amb el suport tècnic de l'Institut de Comerç Exterior (Icex).

A més, l'esdeveniment es completarà amb una secció expositiva destinada al sector organitzatiu firal. Aquests Congressos biennals organitzats per AFE són un fòrum de trobada, debat i discussió on es plantegen noves idees dirigides a actualitzar i renovar l'activitat firal, el mercat de proveïdors, productes i serveis, i es projecten canvis en funció de les noves tendències.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAPiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis