Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Phoenix Solar apuesta por impulsar las instalaciones fotovoltaicas sobre cubierta en España
L'empresa ha convidat a la premsa especialitzada a un esmorzar a les seves oficines de Madrid

Phoenix Solar aposta per impulsar les instal·lacions fotovoltaiques sobre coberta a Espanya

Redacció Interempreses28/04/2009

28 abril 2009

Phoenix Solar SL , la filial espanyola a Madrid del Grup Phoenix Solar amb casa matriu a Alemanya, ha compartit un esmorzar amb periodistes especialitzats en l'ús de les energies renovables en la construcció de centres comercials, plataformes logístiques i naus industrials. L'amfitrió de la trobada, Javier Bon, director general de Phoenix Solar Espanya, juntament amb Leticia del Corral, directora de Màrqueting, van informar àmpliament sobre els excel·lents resultats econòmics del Grup Phoenix el 2008, i el seu objectiu per aquest any 2009 d'impulsar a Espanya les instal·lacions fotovoltaiques sobre coberta.

El Grup Phoenix Solar, un dels líders a nivell mundial en la distribució i integració de sistemes fotovoltaics, ofereix a través de la seva filial a Espanya modernes i fiables tecnologies per a la producció segura d'energia fotovoltaica.

Instal lació fotovoltaica realitzada per Phoenix sobre la coberta de Evobus (Grup Mercedes-Benz) a Ulm, Alemanya
Instal lació fotovoltaica realitzada per Phoenix sobre la coberta de Evobus (Grup Mercedes-Benz) a Ulm, Alemanya.

Alt rendiment

El grup va obtenir en l'exercici 2008 unes vendes de 402 milions d'euros, amb un EBIT de 33,8 milions d'euros. Gràcies a l'alt rendiment de la seva activitat empresarial, el Grup Phoenix està recolzat per més de 14 bancs i institucions financeres. De fet, Phoenix Solar AG, la matriu del grup a Alemanya, va rebre el passat 20 de novembre un crèdit sindicat de 150 milions d'euros, fet que posa de manifest la fiabilitat econòmica del grup en particular i per tant de la indústria fotovoltaica en general davant les entitats financeres europees.

Durant la seva intervenció, Javier Bon va afirmar que "l'energia solar fotovoltaica és un dels negocis més rendibles i assegurances en què poder invertir actualment a Espanya, ja que la seva rendibilitat està assegurada per llei durant 25 anys. Si a això li sumem que la construcció de la instal lació és duta a terme per un soci amb l'experiència de Phoenix Solar-empresa avalada pel Grup Phoenix, un dels més importants especialistes en fotovoltaica del món-, la rendibilitat augmenta ".

Phoenix Solar selecciona els millors productes fotovoltaics d'entre els principals fabricants internacionals. La seva força de compra basada en acords comercials globals permet a Phoenix oferir als seus clients tots els components d'una instal lació fotovoltaica a un cost molt competitiu. Això, unit a la constant investigació en noves tecnologies, contribueix a complir un dels objectius fonamentals de Phoenix: reduir constantment els costos de les seves instal·lacions per fer-les cada vegada més rendibles, i arribar així més aviat millor a la 'grid Parity'.

Javier Bon, director general de Phoenix Solar...
Javier Bon, director general de Phoenix Solar: "L'energia fotovoltaica és un dels negocis més rendibles i assegurances en què poder invertir actualment a Espanya".

Manteniment de les instal lacions

Phoenix Solar ofereix també assistència professional per al manteniment de la instal lació fotovoltaica, una vegada finalitzada i connectada a la xarxa de distribució d'energia elèctrica. En el seu servei de manteniment, Phoenix inclou totes les operacions necessàries per a garantir la major rendibilitat de la instal lació a llarg termini. En l'actualitat el grup Phoenix té al seu càrrec el manteniment de més de 70 MW, amb una previsió de més de 130 MW per a finals d'aquest any.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis