Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Grupo Algeco nombra nuevo Ceo para España y Portugal

Grup Algeco nomena nou Ceo per a Espanya i Portugal

26/01/2009

26 gener 2009

Antonio Ruiz Sánchez ha estat nomenat Ceo d'Espanya i Portugal i membre del 'European Board of Directors' del Grup Algeco, especialista en l'àmbit internacional en el mercat de lloguer d'espais modulars.

Al llarg de la seva trajectòria professional ha exercit càrrecs de responsabilitat en el sector serveis, en el Grup Banc Santander...
Al llarg de la seva trajectòria professional ha exercit càrrecs de responsabilitat en el sector serveis, en el Grup Banc Santander, Grup Vodafone i Eurocex, entre altres.

Antonio Ruiz, que es va incorporar a Algeco l'any 2003 com a director general d'Espanya, és Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i Màster en Direcció Comercial i Màrqueting (MDCM) Executive per l'Institut d'Empresa de Madrid. Així mateix, té un PDG.

Una àmplia gamma de productes, totalment personalitzats (des d'un campament d'obra a oficines, escoles, hospitals, contenidors de seguretat, etc.) Li permeten donar resposta a totes les necessitats dels clients, en sectors com Obres Públiques i Infraestructures, Indústria, Serveis, Sanitat o Administració.

Algeco és una de les companyies més importants en el mercat de la construcció modular a Europa mentre que Williams Scotsman ho és dins del mercat nord-americà, amb presència també al Canadà i Mèxic. Amb més de 343.000 unitats, les dues societats gestionen el parc de mòduls i d'unitats d'emmagatzematge en el món.

Al novembre de 2007, la unió de Williams Scotsman i Algeco dóna lloc al líder mundial de la construcció modular i al 5è grup mundial, en termes de facturació, en el sector del lloguer de serveis.

A més, la unió Algeco / Williams Scotsman representa més de 1,2 bilions d'euros de facturació, empra al voltant de 5 200 persones i està implantada a 20 països (Alemanya, Bèlgica, Canadà, Eslovàquia, Espanya, Estònia, Estats Units, Finlàndia, França, Itàlia, Lituània, Luxemburg, Mèxic, Països Baixos, Polònia, Portugal, República Txeca, Regne Unit, Romania i Rússia).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis