Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pavimentos y revestimientos Protecta para renovar suelos industriales
La solució multicapa és especialment resistent a l'abrasió, i pressió, ideal per a passadissos de rodadura i zones de càrrega i descàrrega

Paviments i revestiments Protecta per renovar sòls industrials

Redacció Interempresas19/01/2009

19 de gener de 2009

A força de resines epoxídiques, el multicapa Protecta amb Betunit-180 i acabat amb Corr-Unit 65 és un paviment durador i d'alta qualitat. Es tracta d'un producte especialment resistent a l'abrasió, a les càrregues mecàniques, al desgast per rodadura de vehicles industrials i a les agressions químiques.

Protecta, empresa barcelonina especialista en la protecció, reparació i rehabilitació de tot tipus de sòls industrials, nous i vells, presta un servei complet que abasta des de la visita i l'assessorament del tècnic fins al lliurament de l'obra en temps record. La producció de les seves solucions, realitzada en la seva pròpia empresa, li permet utilitzar matèries primeres d'última generació, un rigorós control de qualitat i una elecció de producte adequada a cada problemàtica de sòl.

Imagen

Composició del paviment multicapa Betunit

Paviento suport Fresat a fons --------------
Reparació Massilla a base de resines epoxídiques Betunit-263
Imprimació Resines epoxídiques SPM
Capa regularitzadora i base del multicapa Resines epoxídiques amb incorporació de sílice Betunit-180
Acabat Segellat amb poliuretà i sílice especials Corr-Unit-65

Els paviments i recobriments multicapa Protecta resulten idonis quan s'exigeixen superfícies netes i resistents

La correcta aplicació del multicapa Protecta

Les excel·lents qualitats dels paviments i recobriments multicapa Protecta fan que siguin idonis quan s'exigeixen superfícies netes i resistents. Només una correcta i minuciosa tècnica emprada en la realització dels treballs de preparació i aplicació garanteixen un acabat perfecte. Els especialistes de Protecta disposen de la maquinària i dels estris adequats i aporten la suficient experiència i el coneixement tècnic necessari.

Abans de la seva col·locació és convenient tractar mecànicament la superfície del sòl existent per obrir els porus. Es prossegueix amb l'escombrat i aspirat de la pols i de les partícules despreses i s'aplica el producte Betunit-263 (de dos components) mitjançant una espàtula per al pegats de fissures, esquerdes i esvorancs. El seu temps d'enduriment és de 4 a 8 hores.

Després es realitza mitjançant un corró una imprimació amb la base adherent SPM (2 components i de 4 a 8 hores d'enduriment) per enfortir la pròpia base del paviment. S'aplica el Betunit-180 per a formar una capa d'i s'escampen les primeres sílices especials. Seguidament, es escombra el material sobrant, es vidre la superfície i es torna a aplicar el Betunit-180, com a capa d'acabat (de 6 a 12 hores de fraguat). Finalment, s'aplica el producte Corr-Unit 65 amb corró, es torna a escampar sílice ia aplicar el Corr-Unit 65 com a capa de segellat (de 8 a 12 hores de fraguat).

Si el suport es troba en bon estat, la protecció es limita a un recobriment multicapa Corr-Unit, consistent en el tractament mecànic del sòl, un possible pegats puntual d'esquerdes i esvorancs, i l'aplicació d'una capa d'imprimació Corr-Unit, una capa d'acabat Corr-Unit 40, i finalment una capa de segellat Corr-Unit 65.

La senyalització de sòls industrials, per exigències de seguretat, organització i estètica es realitza mitjançant Protecta-Duraline, evitant un desgast ràpid i prematur.

Imatge d'un sòl industrial abans i després de l'aplicació del paviment multicapa Protecta
Imatge d'un sòl industrial abans i després de l'aplicació del paviment multicapa Protecta.

Normatives

Betunit-263, Betunit-180 DIN 53456, DIN 52108
Imprimació SPM CAS 025085-99-8
Corr-Unit 65 DIN 53152

Empreses o entitats relacionades

Protecta, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAPiscinaSpainRebuild Rehabilita - NebextAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis