Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ClimateWell firma un acuerdo con Continua para su expansión en Castilla y León, Navarra y La Rioja

ClimateWell signa un acord amb Contínua per a la seva expansió a Castella i Lleó, Navarra i la Rioja

24/10/2008

24 octubre 2008

ClimateWell , especialista en climatització eficient i sostenible, ha signat un acord d'associació amb Contínua, Energies Positives de Sòria, dedicada al desenvolupament clau en mà de projectes d'energies renovables i estalvi energètic, i qui actuarà com a partner de la signatura hispano-sueca per la implantació d'instal lacions de Fred Solar a Castella i Lleó, Navarra i La Rioja.

A través d'aquest acord, el quart d'aquestes característiques subscrit per ClimateWell des de començament d'any, la companyia dóna continuïtat al seu pla d'expansió pel mercat espanyol, confirmant la seva aposta per aquestes regions, que es veuran més beneficiades per la seva proximitat a la planta de producció que ClimateWell ha promogut en Ólvega (Soria), i que estarà en funcionament abans de finalitzar l'any.

Contínua, Energies Positives de Sòria és el projecte professional dels germans Martínez Lafuente. La seva missió és aprofitar les energies renovables perquè, a través de la seva utilització, es converteixin en Energies Positives. Les seves principals àrees de negoci van integrant verticalment des de l'assessorament, passant pel disseny fins a la instal lació i manteniment de projectes d'energies renovables i estalvi energètic. Els seus avantatges competitius són la innovació, el perfecte coneixement del mercat i l'especialització en totes les àrees funcionals de l'equip de professionals.

Pablo Martínez Lafuente, director general d'Contínua, va assenyalar amb motiu d'aquest acord: "estem convençuts que la tecnologia Fred Solar de ClimateWell tindrà una gran acollida en la nostra zona d'influència, motiu pel qual hem decidit emprendre al costat d'ells l'expansió d'aquest sistema de climatització ". I va afegir: "el context actual que s'està vivint en el sector energètic està afavorint l'acceleració de solucions més eficients, el que sumat a les exigències fixades pel Codi Tècnic d'Edificació i la consciència mediambiental que s'està formant, ens fa confiar plenament en l'èxit del Fred Solar ".

El Fred Solar de ClimateWell és un sistema de climatització de gran eficiència energètica, alimentat per energia solar tèrmica i que compta amb la capacitat especial per a emmagatzemar energia i subministrar tant fred com calor de dia i de nit, sense necessitat de recórrer a fonts d'energia externes.
Aquest sistema reemplaça al convencional aire condicionat i productes de calor alimentats per fonts d'energia no renovables, integrant productes flexibles de climatització d'interiors de fred, calor i aigua calenta sanitària. En no haver compressor, el sistema redueix a més la utilització de refrigerants altament contaminants.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis