Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Uponor presenta la Climatización Invisible para entornos logísticos
La Climatització Invisible Uponor és una solució de calor / fred que cobreix les necessitats tèrmiques de treballadors en totes les èpoques de l'any

Uponor presenta la Climatització Invisible per a entorns logístics

Redacció Interempreses04/07/2008
Quan es tracta de naus industrials l'espai representa un valor fonamental. Resulta molt valuós com per malbaratar part d'ell en funcions que no siguin aquelles per les quals la nau industrial està destinada, com és el cas del sistema de climatització. No obstant això, comptar amb aquests dispositius es fa fonamental per a la salut i benestar del personal que treballi en ells. Uponor , empresa especialitzada en el disseny i desenvolupament de sistemes de Climatització Invisible, és conscient d'això pel que ofereix les seves solucions per a aquest tipus d'instal lacions.

El sistema de Climatització Invisible industrial és un sistema de calor / fred a baixa temperatura destinat a crear un entorn agradable en totes les èpoques de l'any, refrescar a l'estiu i escalfar a l'hivern. La solució de Uponor s'integra en el paviment de la nau, creant espais diàfans i guanyant en llibertat arquitectònica. A més, en la construcció de la coberta de la nau no s'imposa cap condició constructiva condicionada pel sistema de climatització. És a dir, permet l'aprofitament de la nau de forma òptima en tot el seu volum.

Així mateix s'ha de tenir present que el muntatge és molt senzill si es el compara amb altres sistemes. La solució de Uponor s'integra directament en la llosa de formigó de l'estructura del paviment, convertint aquesta en una gran superfície calefactora o refrescat

La climatització de Uponor incrementa el rendiment

En els centres de treball s'ha de mantenir una temperatura ambient saludable d'acord amb les activitats i l'esforç físic dels treballadors. S'ha de garantir que els empleats no es vegin exposats a temperatures inadequades a causa de la falta dels equips de climatització. Habitualment no es tenen en compte aquestes circumstàncies en el moment de la construcció de la nau industrial, ni el vincle existent entre mantenir una temperatura òptima de les instal·lacions amb el rendiment laboral de les persones que hi treballen.

La sensació de confort per al cos humà s'aconsegueix per la combinació de la temperatura radiant del sòl i la temperatura de l'aire. Amb el sistema Uponor el factor clau és la temperatura radiant del sòl, de manera que si canvia la temperatura de l'aire dins de la nau la sensació de confort es mantindrà.

A més, amb el sistema de Uponor s'eviten corrents d'aire, que poden interferir en alguns processos industrials. El sistema de Climatització Invisible manté els nivells d'humitat en l'aire adequats, circumstància favorable per obtenir un major grau de confort.

Imagen

Avantatges de la Climatització Invisible Uponor

El consum energètic és una de les característiques més rellevants a l'hora de triar un sistema de climatització. En aquest sentit, la solució de Uponor destaca positivament.

El consum d'energia amb aquest sistema és molt menor a causa de les següents raons:

· Distribució uniforme de les temperatures: en el lloc de treball només cal climatitzar fins a 2 metres a nivell de sòl. No cal climatitzar tot el volum de l'aire. Com més gran siguin les altures de les naus a climatitzar, l'estalvi energètic serà molt més gran que en qualsevol sistema.

· Major efectivitat de temperatura per terra radiant: a causa de la temperatura del sòl i al factor d'angle alt a terra, la temperatura radiant amb un sistema de calefacció per Climatització Invisible serà molt més alt que en els sistemes tradicionals. Això significa que per a una mateixa temperatura operativa es tindran més pèrdues calorífiques amb un sistema de ventilació. Això és especialment important en hangars i grans magatzems que tenen les portes obertes.

· Transmissió de calor basat en aigua: és molt més eficient la transmissió de calor per aigua que per aire, ia més l'energia elèctrica utilitzada en les bombes de circulació és molt menor que la d'aquests sistemes.

· Ecològic: permet l'ús de fonts energètiques renovables com la geotèrmica, energia solar o biomassa.

· Fàcil Instal·lació i manteniment: l'alta flexibilitat dels tubs permet un muntatge més ràpid. Així mateix, alguns sistemes tradicionals comporten el lloguer de grues per al seu muntatge en alçada, amb els riscos que això comporta. A més, els sistemes instal·lats en superfícies tradicionals posseeixen tubs i conductes que s'han de netejar, canviar, pintar i reparar periòdicament. La Climatització Invisible Industrial de Uponor no requereix cap tipus de manteniment per la qual cosa es redueixen significativament les despeses d'explotació i s'aconsegueix una ràpida amortització.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAPiscinaSpainAsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis