Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Techo Ultima de Armstrong: una buena acústica sin perturbaciones

Sostre Darrera d'Armstrong: una bona acústica sense pertorbacions

05/04/2006

5 abril 2006

L'aïllament tèrmic i acústic deixarà de ser l'assignatura pendent de l'edificació espanyola. La nova legislació sobre Eficiència Energètica dels Edificis introdueix, en el Codi Tècnic de l'Edificació (CTE), vigent a partir del 2006, les exigències que han de complir els edificis per assolir els objectius d'eficiència energètica i aïllament acústic.
Imagen

Una de les novetats substancials de l'últim CTE és que incorpora les proves in situ de la qualitat acústica i tèrmica de l'edifici, tenint en compte els elements circumstancials que l'envolten, i elimina les proves d'assaig que es feien fins ara.

El sostre acústic Darrera en fibra mineral d' Armstrong proporciona una excel lent atenuació i absorció acústica i presenta un disseny depurat amb la superfície llisa blanca i sense perforar. A més, Ultima ofereix una gran reflexió de la llum (88 per cent), resistència a la humitat i durabilitat, complint amb els requeriments més exigents. Altres prestacions d'Ultima són la seva major resistència al ratllat i la seva major durabilitat i fàcil manipulació.

La solució acústica d'Armstrong es pot aplicar en una àmplia gamma d'instal • lacions en l'àmbit professional, comercial, sanitari, acadèmic, oci i de transports. Una bona intel·ligibilitat de conversa és un criteri primordial per a oficines, sales de lectura, aules, sales de conferències, o teatres. L'eliminació de l'estrès causat pel soroll és important en espais com menjadors, sales de jocs o restaurants.

Darrera està disponible a bandes de diferents mides i acabats laterals resistents.

Criteris per a la qualitat acústica

La qualitat acústica es calcula a través de dos criteris fonamentals: absorció i aïllament o atenuació acústica. L'absorció és la capacitat que té el material d'evitar que el so rebot i torni. L'aïllament descriu la capacitat de reduir la transmissió d'un so entre dos ambients que comparteixen un ple de sostre comú.

Els factors que influeixen en les prestacions acústiques d'un sostre acústic són la porositat, el gruix i la densitat. Com més porós sigui el producte, més absorció oferirà, encara que disminuirà l'aïllament. Quan augmenta el gruix del producte, també creix tant l'absorció com l'aïllament. Finalment, amb un major nivell de densitat decreix l'absorció, però, a canvi, augmenta l'aïllament.

Amb una mitjana porositat, la fibra mineral d'Ultima proporciona una bona absorció i una alta atenuació acústica. Darrera aconsegueix un rendiment proporcional entre absorció i aïllament que el situa en el segment dels sostres acústics polivalents.

Imagen

Solucions per a cada situació

En una oficina oberta, si no absorbeix el soroll, el sostre i les mampares actuen com un mirall i reflecteixen el so. Les converses se senten a grans distàncies, creant un nivell sonor ambiental elevat i fatigós. Gràcies a l'elevada absorció d'Ultima, el sostre proporciona una reducció de 6 dB sobre la transmissió de veus a distància, el que equival a dividir per 4 l'energia acústica rebuda. D'altra banda, les converses molesten a moltes persones: una inteligibilitat superior al 50% s'entén en el 75% de l'espai. Com a conseqüència, la concentració i el rendiment de les persones es veuen afectats enormement. L'alt rendiment d'absorció acústica del sostre Darrera permet un nivell de concentració acústic elevat, de manera que la intel·ligibilitat d'una conversa es veu afavorida però únicament en uns pocs metres de la persona que parla.

Entre despatxos, els sostres de fibra tradicionals ofereixen una feble resistència als sons que els travessen, percebent clarament una conversa normal al despatx veí. L'atenuació lateral proporcionat per Darrera aconsegueix atenuar satisfactòriament les converses entre despatxos tancats.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefavePiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis