Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Metso Minerals España, en Smopyc 2008
Pavelló 3, estand B/12-20

Metso Minerals Espanya, en SMOPYC 2008

Redacció Interempreses05/05/2008

5 maig 2008

Metso Minerals Espanya presenta a SMOPYC 2008 la nova sèrie de garbells TS V3 i la seva renovada cartera de serveis postvenda.

En SMOPYC 2008 els empresaris de pedreres i graveres poden veure per primera vegada la nova sèrie de garbells TS V3, equipades amb safata de triple inclinació contínua i dos rodaments. Aquestes noves garbells tenen una inclinació òptima de 25, 20 i 15 graus, perfil amb diferents pendents, moviment líptic variable i "una millora de la capacitat entre un 20 i un 40 per cent respecte a les garbells inclinades convencionals", en paraules de José Marín, director comercial d'Metso Minerals Espanya.
Com a detall, Marín destaca el mecanisme a la part superior de la selecció, que "permet un moviment líptic des de l'extrem de l'alimentació a l'extrem de la descàrrega i l'accés és bastant senzill.
A més, ve sense cascada amb el que es millora substancialment la vida útil de la xarxa ". D'altra banda, la nova sèrie de garbells TS incorpora 'tacs silenciadors' de goma, els beneficis són una major seguretat, són més silenciosos i redueixen el moviment lateral, especialment en l'arrencada i la parada de l'equip. Els vibradors utilitzats en aquesta sèrie TS són MV: MV2, MV3 i MV4.

SMOPYC 2008 serà la primera vegada que es pugui veure la nova
Metso Minerals Espanya amb un estand que va a sorprendre als professionals
de les pedreres, graveres i l'obra pública en general

Com accessoris opcional són a un sistema anticolmatación i una unitat de lubricació automàtica. En el primer cas, el sistema de safata de boles ha estat substituït per l'opció 'Garland'; bastidor fabricat de goma i varetes de PU circulars. A causa de la vibració, les varetes de PU colpegen la superfície de la malla. Aquesta opció pot combinar amb malla tipus 'ondap' i pot muntar a posteriori. Quant a la lubricació que necessita el mòdul vibrant MV, aquesta pot subministrar mitjançant configuració estàndard, amb greixatge manual i, opcionalment, mitjançant lubricador automàtic.

La nova sèrie de cribratge TS V3 de Metso
La nova sèrie de cribratge TS V3 de Metso.

Una renovada cartera de serveis

D'altra banda, Metso Minerals Espanya ha emprès una reorganització de la seva oferta de serveis per a la indústria de les pedreres i graveres. La provisió de peces, el manteniment, l'assistència tècnica, les garanties i les assegurances, vinculats a tota la seva oferta de maquinària ha registrat un impuls per assolir noves cotes de competitivitat. Els temps de resposta davant d'una avaria es van a reduir considerablement en qualsevol punt d'Espanya. L'atenció telefònica al client es veurà reforçada per enginyers que seran capaços d'aportar solucions en temps real, amb el clar objectiu que la pedrera no s'aturi. Aquestes i altres millores s'explicaran durant la fira.

Empreses o entitats relacionades

Metso España, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMAAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis