Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solariza Energía realiza una instalación fotovoltaica sobre una nave industrial

Solariza Energia realitza una instal lació fotovoltaica sobre una nau industrial

25/09/2007

25 setembre 2007

Solariza Energia , empresa d'enginyeria i instal lació de plantes d'energia solar fotovoltaica, va lliurar el passat 30 de juny la segona planta de 100 kW per a un important grup promotor i patrimonialista de naus industrials de Granollers (província de Barcelona).

Amb aquest tipus d'instal • lacions, el propietari de la nau es converteix en un generador d'electricitat. La llei (RD 661/2007 de 27 de maig) obliga l'empresa elèctrica local a comprar tota la producció a un preu taxat durant la vida útil de la instal lació, la qual cosa permet obtenir rendibilitats que poden arribar fins al 15 per cent abans d' impostos sobre el capital propi invertit (els bancs solen finançar fins a un 80 per cent de la inversió).

Gairebé sense gestió, l'inversor augmenta la rendibilitat mitjana del seu actiu i disminueix el risc cíclic inherent a l'activitat immobiliària, amb ingressos previsibles i constants. A més evita l'emissió de gasos contaminants.

La vida útil d'aquest tipus d'instal lacions supera els 25 anys, durant els quals el manteniment és mínim i la fiabilitat està garantida pel propi fabricant dels mòduls solars. Solariza treballa només amb primeres marques, que tria en funció de cada projecte específic.

Instal lació de solariza a Granollers
Instal lació de solariza a Granollers.

En el mateix polígon i per al mateix grup promotor, solariza Energia preveu la instal·lació de tres o quatre plantes més de similars característiques, en els propers 12 a 18 mesos.

L'empresa s'ha especialitzat en instal·lacions fotovoltaiques "clau en mà" sobre cobertes de naus industrials i logístiques de mida mitjana i gran, a partir de 750 metres quadrats de superfície. L'empresa està convençuda dels avantatges d'aquest tipus d'energia, per tractar-se de generació distribuïda (electricitat produïda en el mateix punt de consum), evitant les pèrdues associades al seu transport.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    24/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefavePiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis