Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Solariza Energía, especialistas en instalaciones fotovoltaicas

Solariza Energia, especialistes en instal·lacions fotovoltaiques

24/09/2007
Solariza Energia és una empresa especialitzada en el sector de l'energia solar fotovoltaica, dedicada a les instal·lacions clau en mà. Especialista en instal·lacions integrades en l'edificació i connectades a la xarxa, la seva independència davant qualsevol fabricant o distribuïdor majorista els permet dissenyar la solució tècnica i arquitectònica que millor s'adapta a les necessitats específiques i subministrar els equips necessaris.
El seu servei inclou la tramitació tècnic administrativa de la instal lació davant Indústria i el distribuïdor elèctric, el muntatge complet fins al lliurament clau en mà, l'assessorament financer i d'assegurances i el manteniment integral dels equips, el que inclou la telemonitorització permanent d'aquests.

La inversió en energia solar fotovoltaica pot generar una rendibilitat anual entre 10 i 15%
La inversió en energia solar fotovoltaica pot generar una rendibilitat anual entre 10 i 15%.

L'energia solar, una inversió de futur

Una inversió en energia solar fotovoltaica pot generar una rendibilitat anual entre un 10 i un 15 per cent, segons la seva ubicació i disseny. Però a més, creant un equip d'aquest tipus s'actua com un productor d'electricitat, de manera que es facturarà tota l'electricitat generada al distribuïdor elèctric de la zona, fent més atractiva la inversió.

Una inversió sostenible

Amb una instal lació fotovoltaica s'ajuda a solucionar els problemes mediambientals, la qual cosa permet millorar, a més, la imatge corporativa. Sense consums, cada kilowatt produït evita emissions de CO2, que afecta el canvi climàtic, i de NOx i SO2, que provoquen pluja àcida.

Per la seva modularitat, aquesta tecnologia permet generar electricitat a prop del lloc de consum, la qual cosa evita les pèrdues que es produeixen per el transport i l'impacte sobre el territori de l'estructura necessària. A més, la instal·lació és fácilmetne integrable en l'edificació, dotant-la d'una imatge moderna i millorant l'estètica.

Una configuració d'aquest tipus és tècnicament senzilla i de fiabilitat provada
Una configuració d'aquest tipus és tècnicament senzilla i de fiabilitat provada.
Són instal·lacions senzilles i fiable, que un cop posades en marxa no requereixen penes de manteniment.

Requisits de la instal lació

L'únic requisit per a una instal·lació d'aquest tipus és una superfície d'almenys, 500 metres quadrats, ja sigui plana o inclinada, lliure d'ombres i idealment orientada cap al sud, com pot ser la coberta d'una nau o un edifici. Solariza Energia dissenya i instal l'equip a la mesura de les característiques i amb la forma d'integració arquitectònica més adequada.

Una vegada decidida la inversió es pot tenir en funcionament abans de sis mesos aproximadament. L'empresa, com integrador fotovoltaic clau en mà, s'ocupa de tot el procés: sol·licitud i tramitació del punt de connexió davant el distribuïdor elèctric, elaboració i visat del projecte tècnic necessari; muntatge i posada en marxa, legalització de la instal·lació davant Indústria.

Cada kilowatt / hora produït en una instal·lació evita emissions de diòxid de carboni així com òxid nítric o diòxid de nitrogen i diòxid de sofre...
Cada kilowatt / hora produït en una instal·lació evita emissions de diòxid de carboni així com òxid nítric o diòxid de nitrogen i diòxid de sofre.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMAPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis