Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La producción de ladrillos y tejas se incrementa un 3,43% durante el primer semestre de 2007

La producció de maons i teules s'incrementa un 3,43% durant el primer semestre del 2007

30/08/2007

30 agost 2007

Les dades de l'Associació Espanyola de Fabricants de Maó i Texas de Argila Cuita ( Hispalyt ) sobre l'activitat de la indústria ceràmica estructural espanyola reflecteixen un increment del 3,43 per cent de la producció durant els sis primers mesos d'aquest exercici, respecte al mateix període del 2006. En concret, la producció total corresponent al primer semestre del 2006 s'ha situat en 15.820.000 de tones. La producció interanual, de juliol de 2006 a juny 2007, ha estat de 30.450.000 de tones. Per la seva banda, els preus dels materials ceràmics s'han incrementat un 2,43 per cent, moderant la seva pujada després de la qual es va registrar l'any passat, d'un 7 per cent, motivada en gran mesura per l'encariment de la factura energètica. Elena Santiago, secretària general de Hispalyt, manifesta que "El ritme de creixement, encara que s'ha alentit respecte a l'any passat, demostra que la demanda de materials ceràmics és sòlida en el mercat residencial espanyol".
El ritme de creixement de la producció mostra símptomes de moderació respecte a les xifres del primer semestre del 2006 - en què el creixement va ser del 7,5 per cent-. Per Hispalyt, aquesta xifra és molt positiva ja que s'ha aconseguit en una conjuntura com l'actual, en què el conjunt del sector de la construcció, especialment el residencial, apunta cap a una certa desacceleració.
El primer semestre del 2007 ha estat molt important per a la indústria ceràmica estructural per consolidar la seva aposta per la sostenibilitat i la responsabilitat mediambiental. Aquesta estratègia permetrà a la indústria millorar la seva competitivitat en un escenari com el dels propers anys, amb una normativa més exigent pel que fa a la qualitat de l'habitatge i amb un mercat en què el ritme de construcció de noves promocions residencials es veurà probablement reduït. L'estratègia de qualitat i sostenibilitat de Hispalyt s'ha traduït en aquest primer semestre en una sèrie de fets destacats.
D'entre ells destaquen la presentació de Silensis, un nou sistema constructiu d'altes prestacions acústiques que aconsegueix resultats d'aïllament acústic in situ d'entre 50 i 55 dB, per sobre de les exigències del CTE. L'aïllament acústic és una qüestió clau i la indústria ceràmica estructural resol amb Silensis la demanda dels consumidors. El sistema ha rebut un reconeixement en els Premis Construmat 2007, on va ser presentat oficialment. Així mateix, s'ha dut a terme la difusió del nou sistema Structura, de construcció de façana ventilada i exempta amb maons cara vista. La solució constructiva de la façana ventilada aporta importants prestacions en aspectes com la protecció tèrmica, l'estanqueïtat i l'estabilitat. Destaca també la presentació de dues noves geometries del bloc Termoarcilla, sota la marca Termoarcilla Ressò que suposa un factor d'estalvi energètic en l'habitatge, gràcies a la seva inèrcia tèrmica. Per les seves propietats ecològiques, Termoarcilla Ressò és un material adequat per a la construcció bioclimàtica i/o sostenible.

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis