Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vitro presente en la 1ª edición de Visiones Arquitectónicas de Proyectos

Vitro present a la 1 ª edició de Visions Arquitectòniques de Projectes

25/07/2007

25 juliol 2007

El dia 21 de juny, el grup Habitat Futura, en col·laboració amb el Ministeri de Foment, l'Estudi Lamela, Richard Rogers Partnership, Aena i Técnicas Reunidas-Initec Infraestructures, van organitzar a Madrid el cicle de trobades "Visions Arquitectòniques de Projectes: Arquitectura i Enginyeria en la T4 Barajas: Disseny bioclimàtic i eficiència energètica ".
Exposició d'Antonio Lamela, arquitecte i responsable de l'Estudi Lamela
Exposició d'Antonio Lamela, arquitecte i responsable de l'Estudi Lamela

Durant aquesta primera edició de "Visions Arquitectòniques de Projectes", on vitro Cristalglass , filial espanyola de la multinacional mexicana vitro, va participar com a patrocinador i conferenciant. El principal objectiu va ser el de donar a conèixer l'obra de la Terminal 4 de l'Aeroport de Madrid-Barajas, obra recentment guardonada amb el premi Urban Land Institute (ULI) com la millor obra urbanística a Europa i el premi li permetrà competir amb les guanyadores d'Amèrica i Àsia-Pacífic pel premi mundial d'aquesta categoria.

Un dels aspectes destacats de l'arquitectura d'aquest projecte innovador, va ser la envoltant de l'edifici, peça clau per al comportament tèrmic global de l'edifici. En el cas de la T4, les fatxes són envidrades i el tipus de vidre seleccionat ha jugat un paper protagonista en forma de doble vidre amb vidres de capa amb propietats de control solar, baixa emissivitat i aïllament acústic, augmentant en gran mesura l'aïllament tèrmic i la protecció contra el soroll sense renunciar a la lluminositat. Vitro Cristalglass, responsable del subministrament dels més de 70.000 metres quadrats de vidre per a l'edifici satèl·lit, va acudir com a patrocinador i conferenciant, donant així una visió general de les propietats tècniques dels vidres utilitzats i fent èmfasi en l'estalvi d'energia que ha suposat la seva instal·lació.
De la mateixa manera, durant aquesta trobada es van presentar les estratègies arquitectòniques, les tècniques i la resta de materials utilitzats en la construcció de la T4 amb el propòsit de ser d'utilitat per a tot el sector de la construcció, de l'enginyeria i de l'arquitectura en quant a l'assoliment de la màxima sostenibilitat possible.
Conferència d'Antonio López, responsable d'obra especial de Vitro Cristalglass
Conferència d'Antonio López, responsable d'obra especial de Vitro Cristalglass

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis