Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Alsina recibe por segunda vez el Premio Construmat a la innovación por su Puntal A3

Alsina rep per segona vegada el Premi Construmat a la innovació per la seva Puntal A3

18/07/2007

18 juliol 2007

Imagen
El passat 17 de maig, en el marc de la fira Construmat, Encofrats Alsina va rebre el Premi Construmat a la Innovació per la seva puntal de 3 m d'alçada A3.

El projecte es va iniciar el 2004 i el disseny vi condicionat per l'objectiu de complir amb els requeriments de la norma europea per puntals telescòpics d'acer, l'EN 1065 en la classe A30 (la de puntals de 3 m d'alçada i 17 kN a trencament segons assaig europeu). Per aquest motiu s'incorpora un sistema de seguretat antiseparador de canya i cos, amb el que s'elimina la possibilitat d'accident en desplaçaments amb grua.

Amb l'objectiu d'aportar el màxim de tecnologia es va afegir al puntal un sistema de descàrrega, de ràpid accionament en ser necessari un únic cop en sentit axial per alliberar el puntal de la càrrega de la llosa i retirar fàcilment. En cronometratges en obra, s'ha establert que el temps de recuperació del puntal s'escurça en un 80% respecte al puntal tradicional, aconseguint a més un menor desgast en evitar cops de martell en les nanses del puntal, o en la seva base.

Finalment i després de múltiples assajos i un ardu procés de certificació, l'institut alemany Sigma Karlsruhe GMBH, va concedir al A3 la primera certificació del món conforme la norma europea EN 1065, per un puntal classe A amb descàrrega.

Dels primers mesos de comercialització, es desprèn una molt bona acollida per part dels usuaris, que agraeixen principalment l'elevada velocitat de recuperació dels puntals en el desencofrat, així com les prestacions quant a seguretat.

El Premi Construmat és un motiu de satisfacció important per a l'equip d'Alsina, ja que és fruit d'un treball de més de dos anys. Aportar tecnologia i innovar és encara més difícil en productes tradicionals, amb molts anys en el mercat, i des de la companyia agraeixen que el col·lectiu de professionals que componen el jurat del saló hagi apreciat les múltiples millores de l'A3, que segur redundaran en una millora de la qualitat, la seguretat i la productivitat del sector de la construcció.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveMatelec - IFEMA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis