Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SIC presenta las nuevas versiones del panel sándwich DP5

SIC presenta les noves versions del panell sandvitx DP5

18/07/2007

18 juliol 2007

A la solidesa dels panells d'acer ara se suma la versatilitat de la melamina i de la presentació mixta SIC, especialista en interiorisme industrial, presenta les noves versions de la consola sandvitx DP5, l'envà autoportant més versàtil en el mercat de l'interiorisme industrial.

El sistema DP5 està integrat per dobles panells d'acer tipus sandvitx, amb nucli aïllant de llana de roca d'alta densitat i estructura de muntants i perfils d'acer, que confereixen un alt nivell d'estabilitat mecànica i solidesa.

Algunes de les raons fonamentals per a la seva elecció són: la solidesa i l'estabilitat mecànica, així com les prestacions que com a material ignífug aporta l'acer combinat amb llana de roca.

Ara, a més de la presentació amb doble xapa d'acer lacat, són a dues noves presentacions: amb doble tauler rexapat amb melamina, i mixta, combinant acer en una cara i melamina en l'altra.

Amb la incorporació de les noves presentacions, el panell DP5 es posiciona com el sistema més versàtil per donar resposta a totes les necessitats constructives de les indústries.

La seva utilització, permet condicionar, des dels espais dedicats a gestió i administració a un o dos nivells, fins als locals tècnics, laboratoris, cabines, sales netes, sales de metrologia, etc. D'altra banda, la seva aplicació, assegura l'homogeneïtat dels diferents ambients productius i, garanteix la seguretat i el confort dels usuaris. També, ofereix interessants prestacions d'aïllament acústic i enfront de la humitat ambiental. Finalment, permet crear espais on les condicions d'higiene i estanquitat són fonamentals per desenvolupar la producció.

Els processos de disseny, fabricació, distribució i muntatge de la gamma de particions SIC estan avalats pel Sistema de Gestió de la Qualitat, implantat segons els requisits de la norma UNE-EN ISO 9001:2000 i certificat per TÜV (entitat certificadora per sistemes de Gestió de la Qualitat).

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveMatelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis