Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Putzmeister exhibió su “Pasión y Tecnología” en Construmat 2007

Putzmeister exhibir la seva "Passió i Tecnologia" a Construmat 2007

21/06/2007

21 juny 2007

Putzmeister va acudir a Construmat un any més per presentar la seva gamma d'equips per a injecció, projecció de guix, morter i monocapa, gunitat per via seca i humida, paviment tradicional, autonivellant i tematització. La prestigiosa firma alemanya va apostar per la tecnologia com a atribut diferenciador oferint millores tècniques constants en els seus equips que neixen d'una major i més propera relació amb el client, veritable motor d'aquestes modificacions. Durant aquesta edició el visitant de Construmat va poder gaudir, a més d'aquestes millores tècniques en els equips, del llançament de la nova línia de disseny de maquinària.
Diversos dels seus equips van ser el centre d'atenció del professional del sector. Des de la bomba de formigó fi P 715 capaç de realitzar una multitud d'aplicacions, transport de paviment autoanivellant, formigó fi i gunitat de talussos i piscines, passant per la petita i econòmica S5 EF indicada per a petites aplicacions de morter autoanivellant, fins a les tradicionals i efectives Mixokret i Aliva. Putzmeister presentar al saló, d'aquesta manera, una de les més àmplies gammes d'aquest tipus de maquinària de tot el sector.
Els equips de neteja i restauració professional d'aigua a alta pressió Dynajet també van estar presents a l'estand. Aquest tipus d'maquinària està especialment concebuda per a la restauració i decapat de façanes, neteja urbana i la neteja professional de maquinària per a la construcció i instal·lacions industrials. En aquesta edició, la signatura va presentar com a novetat els equips per Hidrodemolició de la firma sueca Aquajet AB Systems. Putzmeister Ibérica àmplia així la seva gamma de maquinària per a la construcció completant la línia d'aigua a pressió, fent-se responsable de la comercialització i distribució a Espanya dels robots per Hidrodemolició Aquajet.
A la Hidrodemolició s'empren aigua a ultra alta pressió per eliminar el formigó d'estructures en les que es trobi en males condicions, deteriorat o inestable, facilitant així una nova aplicació. Mitjançant aquest mètode s'evita danyar l'estructura ja que l'aigua no actua sobre materials no porosos, així l'armadura continguda en el formigó no es deteriora.
Model Mixokret 740
Model Mixokret 740

Empreses o entitats relacionades

Putzmeister Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    24/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextAsefaveMatelec - IFEMAPiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis