Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Venatto amplia su gama de peldaños

Venatto amplia la seva gamma d'esglaons

28/12/2006

Es tracta d'un producte natural, fabricat en massa per a posteriorment ser polit i rectificat.

Imagen
Venatto, la marca de ceràmica tecnològica de Greco Gres, amplia la seva extensa gamma de graons amb el llançament d'una nova peça amb aplicacions d'acer que millora la visibilitat dels graons i ofereix una major resistència al lliscament. L'esglaó Venatto és una de les peces més avantguardistes de la marca, en qualsevol dels seus terminacions: polit, soft i grain. El revolucionari procés de fabricació, únic al món, permet produir esglaons de 1,20 metres de longitud amb la mateixa qualitat que les peces de gran format. Una opció especialment indicada per a la realització d'escales sense juntes.

La nova sèrie de graons amb aplicacions d'acer és la solució ideal en comerços, hotels, restaurants,... i en general en tots aquells projectes que vulguin disposar d'un material d'última tecnologia per dissenyar una escala de gran contingut estètic que fins i tot pot personalitzar amb incrustacions de vidre o amb diferents combinacions de colors en les contrapetges. Els nous esglaons estan disponibles en 1,20 metres, en qualsevol dels colors i acabats Venatto, tant de la col·lecció Pulido com de la col·lecció Texture.

Com la resta dels productes Venatto els nous esglaons són un producte natural, fabricat en massa per a posteriorment ser polit i rectificat, aconseguint peces úniques i originals que imiten amb gran realisme a la pedra natural i poden substituir perfectament al marbre.

La col·lecció Venatto ofereix quatre mesures d'esglaons: 60 x 32 cm; 90 x 32 cm; 100 x 32 cm i 120 x 32 cm, en acabats rom i recte. Per completar el projecte hi ha sòcols, rajoles, tacs i entornpeus de diferents formats.

Greco Gres presentar a Cevisama un atractiu estand que ressalta la bellesa de les seves solucions en ceràmica d'alta tecnologia. Un aparador que inclou des dels tradicionals productes Klinker a la més sofisticada ceràmica tecnològica d'última generació, que es comercialitza amb la marca Venatto. Entre les últimes novetats destaca la nova generació de façanes ventilades Frontek i els nous sistemes d'esglaons il·luminats Venatto.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAAsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis