Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Torre de Cristal de Madrid acoge el IV Foro Unfeac
Saint-Gobain Glass va ser el patrocinador de l'esdeveniment

La Torre de Cristall de Madrid acull l'IV Fòrum Unfeac

Redacció Interempresas23/05/2014

El passat 8 de maig, es va celebrar a Madrid la quarta edició del Fòrum Unfeac (Unió de Fabricants de Miralls i Almacenistas de Cristall). En aquesta ocasió es va comptar amb el respatller en l'organització i amb el patrocini de l'esdeveniment del Soci Honorari Saint-Gobain Glass. A més d'una Conferència magistral sobre la necessitat estratègica en la reinvenció de les empreses, aquest any també s'ha pretès transmetre al sector del vidre un missatge de sensibilització quant a sostenibilitat, preparant unes ponències amb dos grans professionals en la matèria, que van donar la seva opinió sobre aquest tema.

L'esdeveniment va tenir lloc en la planta 50 de la Torre de Cristall de Madrid i va començar amb la recepció dels convidats i dels associats d'Unfeac. Posteriorment es va iniciar la Junta General Extraordinària, on després de la salutació de benvinguda per part del seu president, Javier Olivar de Julián, es van aprovar els nous Estatuts de l'Associació. Continuant amb la Junta General Ordinària, es va adonar de l'estat economicofinancer amb l'aprovació dels comptes de l'any 2013 i amb la presentació i aprovació del pressupost de 2014.

Foto de família amb els assistents al Fòrum Unfeac

Foto de família amb els assistents al Fòrum Unfeac.

Es va procedir al moviment d'altes i baixes d'associats i a la renovació dels membres de la Junta Directiva que queda determinada així:

  • President: Javier Olivar
  • Director: Gabriel Pina
  • Delegats:
  • Zona 1: Emilio Sauri
  • Zona 2: Juan Soler
  • Zona 3: José Manuel Gómez
  • Zona 4: Felipe Parra
  • Zona 5: Ramón Illera
  • Zona 6: Epifanio González
  • SH: Antonio Garrabé

Abans de la ronda de precs i preguntes es van valorar les col·laboracions que l'associació manté amb algunes empreses i es va presentar una proposta d'integració en una Federació d'Associacions relatives al sector del vidre.

Lliurament de la galleda de vidre d'Unfeac com a Premi a l'Associat de l'Any, a Cristaleria Cerviglass, recollit per Vicente Cervera...
Lliurament de la galleda de vidre d'Unfeac com a Premi a l'Associat de l'Any, a Cristaleria Cerviglass, recollit per Vicente Cervera.

Per finalitzar la Junta General, es va donar la benvinguda a Javier Colmenares (director general de Saint-Gobain Glass) i a Susana Gago (directora comercial i Màrqueting de Saint-Gobain Glass).

Javier Colmenares va intervenir davant l'audiència amb un discurs optimista sobre el futur del nostre sector basat en la gestió responsable dels recursos i en la innovació de productes.

Després de la pausa - cafè, es van incorporar la resta de convidats i es va donar començament al Fòrum Unfeac – Saint Gobain Glass amb la Conferència magistral de José Luis Abelleira Méndez, director general d'EVO Banc, que va transmetre amb gran detall el plantejament estratègic utilitzat en la seva entitat per a la ‘Reinvenció de la Banca’.

A continuació es va procedir al lliurament de la galleda de vidre d'Unfeac com a Premi a l'Associats de l'Any, de mans del Sr. Abelleira, a Cristaleria Cerviglass, recollit per Vicente Cervera.

Després es va donar començament al Fòrum de la Sostenibilitat, que es va iniciar amb una ponència de Luis Mateo Montoya, director general de l'Associació Nacional de Fabricants de Materials Aïllants (Andimat), on es va parlar de la importància de la utilització dels materials aïllants, de la necessària conscienciació dels sector vinculats a la construcció i de l'estalvi econòmic que aquestes iniciatives d'aïllament suposen per a la societat i per a les nostres empreses. Particularment dels programes d'ajudes a la rehabilitació en general (Programa Pareer).

Seguidament, es va procedir al lliurament del Premi de la Galleda Verda d'Unfeac a la Sostenibilitat a Saint Gobain Cristalleria, recollit per Javier Colmenares, de mans de Luis Mateo Montoya i d'Enrique Bailly-Bailliere Durán, responsable de la Sotsdirecció General de l'Oficina Espanyola del Canvi Climàtic.

Lliurament del Premi de la Galleda Verda d'Unfeac a la Sostenibilitat a Saint Gobain Cristalleria, recollit per Javier Colmenares...
Lliurament del Premi de la Galleda Verda d'Unfeac a la Sostenibilitat a Saint Gobain Cristalleria, recollit per Javier Colmenares.

I per finalitzar el Fòrum de la Sostenibilitat, va prosseguir la ponència del propi Enrique Bailly-Bailliere Durán, on es va presentar el Pla PIMA SOL, especialment indicat per obtenir ajudes en la rehabilitació d'hotels que millorin els seus nivells d'eficiència energètica.

Per clausurar el Fòrum, el president d'Unfeac va agrair la presència a tot l'auditori i especialment als conferenciants participants, als representants de les associacions convidades i a Saint-Gobain Glass, com a Soci Honorari de l'associació i patrocinador de l'esdeveniment. A tots els presents se li va convidar a gaudir d'un esmorzar en el Jardí Vertical de la Torre de Cristall.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis