Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Veteco 2014 acoge la puesta de largo del nuevo sistema Tahoma de Somfy
El Grup va presentar en la fira les seves últimes innovacions

Veteco 2014 acull la posada de llarg del nou sistema Tahoma de Somfy

Redacció Interempresas16/05/2014

Els assistents professionals a la fira Veteco 2014 van poder conèixer en avanzadilla el que serà el gran llançament comercial de Somfy a Espanya en 2015: Tahoma, el sistema que permetrà a l'usuari controlar i accionar de forma senzilla tots els automatismes de la llar des del smartphone o tableta. En la fira, la companyia va presentar aquesta i altres novetats conjuntament amb les altres marques del Grup Somfy a Espanya: Automatismes Pujol, Simu i ROSTEIX.

El nou sistema Tahoma inclou opcions de detector de fums, sensors de moviment, càmeres, etc. a més de les motoritzacions io-homecontrol ja a la venda per a persianes, tendals, cortines, accessos, llums, etc.

El sistema suposa un nou concepte de domòtica senzilla, fàcil d'usar i d'alt valor afegit per a l'usuari final. Amb aquesta nova gamma, Somfy entra de ple com a actor principal en el sector dels sistemes per a la gestió integral de la llar. Amb aquest llançament s'amplia l'oferta existent en sistemes de motorització, control i automatització de tancaments i proteccions solars, fent un pas més enllà en funcionalitat i proximitat a l'amb l'usuari.

Visita de les autoritats al stand de Somfy en Veteco 2014

Visita de les autoritats al stand de Somfy en Veteco 2014.

Per descomptat, en Veteco també es va poder conèixer la resta de la gamma Somfy per a la llar, incloent les tecnologies io, RTS i cable per a façanes en la llar i els edificis.

Tancaments comercials de Simu

La marca professional de motors Simu va presentar en Veteco la seva oferta de motors, controls i accessoris per a tancaments comercials enrotllables. El gran tubular T8 es va presentar amb un nou cap, molt més plana i estreta, per adaptar-se millor a tots els eixos d'enrollamiento del mercat. Es controla mitjançant la central radio RSA Hz, que permet l'accionament mitjançant comandament a distància.

Stand de Somfy en Veteco 2014

Stand de Somfy en Veteco 2014.

Els visitants al stand també van poder conèixer el selector a clau Key switch. L'oferta es completava amb la gamma d'accessoris de seguretat, com la barra sensora que deté el moviment del tancament si detecta un obstacle en el recorregut.

Motors de qualitat per a portes

La marca Automatismes Pujol va presentar la seva oferta completa de sistemes automàtics d'obertura per a la llar i el comerç. Tots ells productes de qualitat fruit de la innovació d'un fabricant espanyol i amb solucions per a qualsevol tipus de portes, ja siguin residencials, comercials o industrials.

Com a gran novetat, el motor per a portes corredisses Marathon Pro Q presenta una estructura completament renovada, que ho converteix en una de les solucions de major qualitat del mercat. Adaptable a portes fins a 2.000 kg de pes, el motor compleix tota la normativa europea de seguretat.

Sistema Tahoma de Somfy

Sistema Tahoma de Somfy.

A nivell de punts de comandament, el nou Vari Pro de 4 canals es presenta amb un disseny renovat, compacte, resistent i estilitzat. Com a novetat, els visitants de Veteco van poder conèixer la nova gamma de selectores a clau de paret, amb diferents opcions de grandària, disseny i funcionalitat de llançament al llarg de l'any.

Destacar també el motor de centre d'eix Winner Pro per a tancaments comercials enrotllables i el motor per a portes batents residencials Radius Pro.

La gamma de productes d'Automatismes Pujol s'ha renovat completament, incorporant més de 30 noves referències, conformant d'aquesta manera una oferta global per a tot tipus de portes d'accés, incloent accessoris de seguretat i confort.

Stand d'Automatismes Pujol
Stand d'Automatismes Pujol.

ROSTEIX, la marca italiana de motors per a persianes i tendals

Veteco 2014 va ser també la presentació oficial a Espanya de ROSTEIX, la marca italiana de motors per a persianes i tendals del Grup Somfy. ROSTEIX ofereix productes de qualitat fabricats a Itàlia i compta amb més de 30 anys d'experiència al mercat europeu.

La gamma ROSTEIX de solucions per a persianes i tendals, que ja està disponible al nostre país, es compon de motors mecànics i amb tecnologia de radi, així com comandaments radio (a distància, de paret i sensors de sol i vent).

Stand de ROSTEIX
Stand de ROSTEIX.

Posicionada dins de l'oferta del Grup Somfy, ROSTEIX pot oferir als seus clients a Espanya una atenció propera amb un equip nacional i gran coneixedor del mercat i els productes propis. Això unit a la confiança, fabricant a Europa i amb els beneficis del disseny italià.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)AsefavePiscinaSpainMatelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis