Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La UE regula las condiciones para publicar en una página web una declaración de prestaciones de los productos de la construcción

La UE regula les condicions per publicar en una pàgina web una declaració de prestacions dels productes de la construcció

11/04/2014

11 d'abril de 2014

Reglament de productes de la construcció
Reglament de productes de la construcció.

El nou Reglament de productes de la construcció 305/2011 d'obligat compliment des de l'1 de juliol de 2013, detalla en l'article 4 apartat 1 que “obliga als fabricants de productes de construcció a emetre una declaració de prestacions quan s'introdueixi al mercat un producte de construcció que estigui cobert per una norma harmonitzada o sigui conforme amb una avaluació tècnica europea emesa per al mateix. Ha de facilitar-se en paper o per via electrònica una còpia d'aquesta declaració.”

El passat 21 de febrer el Diari Oficial de la Unió Europea (Doue) va publicar el Reglament delegat (UE) núm. 157/2014 on és regulen les “condicions per publicar en una pàgina web una declaració de prestacions sobre productes de la construcció”

Aquest Reglament delegat d'aplicació obligatòria en tots els Estats membres determina entre uns altres aquests requeriments:

  • Que el contingut de la declaració de prestacions no es modifiqui després de donar accés a la pàgina web.
  • Que hi hagi un seguiment i manteniment i que aquesta informació sigui accessible fins a 10 anys després que el producte s'hagi introduït al mercat.
  • Necessitat que els destinataris dels productes rebin instruccions de com accedir a la pàgina web.
  • Garantir per part dels fabricants, que cada producte únic o lot de productes que introdueixi al mercat està vinculat a una declaració de prestacions determinada.

El Itec disposa, i per tant ofereix a les empreses del sector, la web del Registre de Materials (RM- CTE) on es compleixen les determinacions d'aquest Reglament delegat. El Registre Itec de Materials RM-CTE és un document reconegut del Codi Tècnic de l'Edificació (CTE) que conté productes, equips i sistemes de l'àmbit de la construcció amb informació dels valors de les seves característiques tècniques.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMAAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis