Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Knauf Insulation apoya el manifiesto 'Stop Energy Waste in Buildings'

Knauf Insulation recolza el manifest 'Stop Energy Waste in Buildings'

03/04/2014

3 d'abril de 2014

La campanya Renovate Europe que es va engegar el passat 12 de març, ha buscat al Parlament Europeu els dies 1, 2 i 3 d'abril el major nombre de signatures dels parlamentaris al seu manifest 'Stop Energy Waste in Buildings'.

En aquest manifest es vol conscienciar als parlamentaris europeus de la importància que té millorar l'eficiència energètica i detenir el balafiament d'energia dels edificis europeus. Aquests objectius són necessaris per poder complir l'acord que van signar tots els governs amb la Unió Europea, en el qual es va acordar reduir el consum energètic un 80% per a l'any 2050.

Knauf Insulation, com a empresa col·laboradora amb la iniciativa 'Stop Energy Waste in Buildings', recolza la necessitat de millorar el parc immobiliari europeu com a objectiu de les properes eleccions, per aconseguir una Unió Europea més forta econòmicament i respectuosa amb el medi ambient.

Per la seva banda, Adrian Joyce, director de Renovate Europe destaca que “detenir el balafiament d'energia dels edificis oferirà nombrosos beneficis per a l'economia, les empreses, el medi ambient i la qualitat de vida dels ciutadans.”

Declaracions com les anteriors són totalment compartides per Knauf Insulation, ja que ambdues es reflecteixen en el seu Informe de Sostenibilitat. En aquest es defensa la importància que tindria aïllar correctament els edificis de la Unió Europea ja que generaria gairebé 1,5 milions d'ocupacions, amb uns beneficis anuals de 39.000 milions.

Knauf Insulation, per millorar l'eficiència dels edificis europeus, presenta la seva àmplia gamma de solucions d'aïllament tèrmic que compten amb més de trenta anys de reconeixement mundial. Les solucions de Knauf Insulation garanteixen l'estalvi energètic dels edificis tant a l'hivern com a l'estiu, gràcies a que les seves solucions no permeten que l'energia s'escapi a través dels murs.

Per aconseguir millorar i aconseguir l'objectiu que defensa el manifest 'Stop Energy Waste in Buildings', és necessari que tant els polítics com els ciutadans de la Unió Europea siguin conscients de la importància que té realitzar una rehabilitació energètica dels seus edificis i els beneficis que aquesta li aportarà.

Empreses o entitats relacionades

Knauf España

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis