Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El aislamiento como motor de la Unión Europa
Augmenta la rehabilitació d'edificis per tota Europa

L'aïllament com a motor de la Unió Europa

Redacció Interempresas07/03/2014

Knauf Insulation, empresa destacada en el sector de rehabilitació promou la millora de l'aïllament dels edificis europeus per aconseguir una Europa més potent. Destacar que amb aquest avançat mètode també es portarà a la creació d'1,48 milions de llocs d'ocupació en la UE.

Actualment en la Unió Europea existeixen 220 milions d'edificis, dels quals es calcula que almenys 67 milions d'ells no incorporen aïllament. La rehabilitació d'aquests edificis suposaria, segons un estudi encarregat per la Renovate Europe, que compta amb el suport de Knauf Insulation, la creació d'1,48 milions de llocs d'ocupació en la UE, augmentant el PIB fins a 2017 en un màxim de 291.000 milions d'euros amb uns beneficis anuals de 39.000 milions.

Perquè els particulars i empreses decideixin realitzar el primer pas i aïllar els seus edificis, és necessari que comptin amb ajudes dels seus governs en forma de subvencions que impulsin l'estalvi energètic.

Revestiment de parets aïllants de Knauf Insulation

Revestiment de parets aïllants de Knauf Insulation.

Knauf Insulation actualment està treballant amb el Banc Europeu de Reconstrucció i Desenvolupament (Ebrd) per engegar una entitat financera que recolzi els treballs de renovació i millora de l'eficiència energètica dels edificis. Aquesta col·laboració entre empreses privades és necessària per promoure la rehabilitació, ja que els 100.000 milions d'euros que es necessiten per renovar el parc immobiliari europeu fins a 2050 no poden provenir solament de subvencions públiques.

Aquestes subvencions dels governs han de servir per impulsar la millora dels habitatges més vulnerables i amb rendes baixes. Ajudes que serviran perquè la majoria de la població europea confiï en l'aïllament com a millora en la seva economia i, al seu torn, aconseguir reduir el malbaratamiento de l'energia.

En la línia amb la idea de conscienciar a les persones de l'estalvi que li suposaria aïllar la seva casa, Knauf Insulation ha creat 'Plug', una eina en línia molt senzilla alhora que completa perquè els propietaris puguin calcular el seu malbaratamiento energètic anual. Plug és una eina idònia per assegurar que els habitatges compleixen les normatives i puguin beneficiar-se de les ajudes que es volen engegar en alguns països. Un clar exemple d'èxit d'aquestes ajudes fiscals, seria la mesura que es vol dur a terme en el Regne Unit coneguda com 'stamp duty'. Amb ella es vol premiar a les persones que realitzin millores en l'eficiència energètica. Aquestes persones rebrien una reducció d'impostos a l'hora de vendre la seva casa, mentre que, en el cas contrari, a les persones que no duguin a terme cap tipus de millora en l'eficiència energètica se'ls aplicaria una major retenció.

A més de totes les ajudes econòmiques i de finançament que es promouen, és necessari aconseguir la confiança de la població en l'aïllament. Per aconseguir-la és indispensable que els diferents governs de la UE exigeixin la més alta qualitat en els productes i que els instal·ladors compleixin els nombrosos requisits tècnics.

Per aquest motiu, Knauf Insulation porta treballant més de trenta anys oferint els productes de la més alta qualitat al millor preu del mercat, cobrint totes les necessitats que els arquitectes poden tenir en les seves obres de rehabilitació o de construcció.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis