Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nace una nueva herramienta para conocer al instante la calificación energética de una vivienda

Neix una nova eina per conèixer a l'instant la qualificació energètica d'un habitatge

28/11/2013

28 de novembre de 2013

Un grup d'arquitectes ha desenvolupat una eina que permet als propietaris que van a vendre o a llogar el seu habitatge, conèixer la seva qualificació energètica de forma gratuïta i a l'instant. El nou instrument aporta la qualificació sobre la base d'unes senzilles dades que ha d'emplenar el propietari i serveix perquè aquest sàpiga, aproximadament, la nota que obtindrà el seu habitatge abans de sol·licitar el certificat energètic.

L'aplicació està disponible en Certificadoenergetico.es, la plataforma online que agrupa a tots els professionals capacitats per realitzar la certificació energètica d'habitatges existents a nivell nacional.

No obstant això, des d'aquest directori de tècnics independents, matisen que la nota és aproximada i en cap cas substitueix la visita necessària del tècnic a l'habitatge ni al certificat energètic pròpiament dit que el propietari ha d'obtenir a partir de la contractació d'un professional habilitat.

A més, la qualificació pot variar una vegada el tècnic hagi realitzat el seu treball i, si aquest és rigorós, és molt possible que la nota obtinguda després de la seva visita sigui millor que la que aporta l'eina.

Un altre avantatge d'aquesta innovadora aplicació és que el propietari que vagi a llogar un habitatge amb dolenta precalificación, pot considerar la possibilitat de contractar al tècnic la certificació energètica i demanar-li al mateix temps que li digui què elements pot millorar abans del seu informe perquè aquest resulti encara més favorable quan s'emeti el certificat i l'etiqueta energètica reflecteixi una millor qualificació.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis