Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Persax sigue creciendo a nivel internacional

El volum d'exportacions de Persax ronda el 50% de la seva producció

Persax segueix creixent a nivell internacional

Mª Carmen Fernández25/11/2013

El passat 20 de novembre, el Grup Persax va celebrar un desdejuni de premsa a Madrid amb el nom ‘Com créixer en temps de crisi. Persax, marca espanyola, s'expandeix amb èxit a nivell internacional’ en el qual es van explicar les claus de la seva expansió a nivell mundial. En l'esdeveniment van participar Lorenzo Herrero, director adjunt de Persax, i Beatriz Ochoa, responsable del departament de Màrqueting.

Persax, companyia destacada en el sector de les persianes i tancaments, va celebrar el passat 20 de novembre un desdejuni de premsa a Madrid amb l'objectiu de donar a conèixer les seves positives xifres de creixement a nivell internacional. L'esdeveniment, ‘Com créixer en temps de crisi. Persax, marca espanyola, s'expandeix amb èxit a nivell internacional’, va comptar amb la presència de Beatriz Ochoa, responsable del departament de Màrqueting, i de Lorenzo Herrero, director adjunt.

Segons va comentar Lorenzo Herrero, el volum d'exportacions segueix creixent a nivell internacional, situant-se actualment en el 50% aproximadament. En els primers vuit mesos del present any, les exportacions espanyoles de mercaderies van registrar un volum de 155.798 milions d'euros, un 6,6% més que en 2012. Tenint en compte les dades, estem davant el nivell d'exportacions més alt des de l'any 1971.

En el cas particular de Persax, l'any passat va facturar prop de 18 milions d'euros, dels quals 7,64 van correspondre a exportacions. L'estimació per al present any és que la facturació de la companyia aconsegueixi els 19 milions d'euros i que les exportacions superin els 8,5 milions d'euros. cal destacar que Persax ha aconseguit aquestes xifres durant la difícil conjuntura econòmica que travessa Espanya.

Lorenzo Herrero, director adjunt de Persax, i Beatriz Ochoa, responsable del departament de Màrqueting

Lorenzo Herrero, director adjunt de Persax, i Beatriz Ochoa, responsable del departament de Màrqueting.

Clau de l'èxit

“Per a aquest creixement ha estat fonamental seguir un pla d'actuació que passa per cinc claus. La primera de totes és afermar la marca al nostre territori i posteriorment als països limítrofs, amb la finalitat d'aconseguir un creixement gradual, envoltant-nos de bons companys de viatge: els distribuïdors, que ens han ajudat a donar a conèixer la nostra marca. Una vegada analitzats els mercats que necessiten els nostres productes, hem treballat molt per exportar la cultura mediterrània enfocada sobretot a la protecció mediambiental. Una altra de les claus del nostre creixement ha estat comptar amb recursos financers propis, alguna cosa fonamental per a qualsevol empresa donat el baix risc per endeutament. El que ha propiciat també un avantatge és el control absolut de la producció i, per tant, de la qualitat. Tots els nostres productes són marca fabricada a Espanya: ‘Made in Spain’, va afirmar Lorenzo Herrero.

Herrero va destacar també l'esforç que fan en Persax per detectar les demandes als mercats exteriors i les necessitats dels seus productes per poder cobrir-los d'una manera directa. Persax va començar a ampliar els seus horitzons a països en els quals s'utilitzaven elements de protecció solar. Arran de la crisi, aquesta internacionalització s'ha intensificat, ja que han passat de tenir un 15% de vendes en exportacions en 2005 a un 45% del total de les vendes, segons xifres de 2012.

“Per a l'any 2014, a més de continuar afermant-nos en aquells països en els quals ja tenim presència des de fa anys, com Mèxic, Brasil, Croàcia, Portugal i Algèria, els nostres plans d'internacionalització es van a centrar en la potenciació d'acords de distribució amb empreses del nostre sector a Centreamèrica (Perú, Colòmbia, Hondures, Equador i Panamà) i Orient Mitjà (Aràbia Saudita, Kuwait, Emirats Àrabs, Qatar i Bahren). Quant a Europa, volem seguir introduint els nostres productes en països veïns, com França i Itàlia. A mitjà termini, volem iniciar la implantació de franquícies en tots aquests països”, va afirmar Lorenzo.

Desdejuno de premsa del Grup Persax

Desdejuno de premsa del Grup Persax.

Quant als productes més demandats, les persianes lideren el ránking amb un 50% de les vendes. Per la seva banda, les llepis també es troben entre els productes més demandats fora d'Espanya. “Un producte que volem seguir potenciant, tant a Espanya com a nivell internacional, són les persianes de seguretat, per la qual cosa aconsegueixen aportar tant a l'habitatge com als locals comercials, quant a nivells de seguretat es refereix”, va comentar Lorenzo.

En Persax han volgut donar molta importància al nivell de seguretat que aporten les persianes, ja no només enfront de possibles robatoris, sinó enfront de la complicada climatologia de països com Mèxic o la zona del Carib. És per això que en aquests països es coneixen com a ‘persianes antihuracán’. L'alt nivell de resistència al vent també és un dels factors que estan començant a preocupar cada vegada més a Espanya, ja que permeten un estalvi d'energia. De fet, tots els edificis hauran de complir amb la nova normativa de Certificació Energètica, “una certificació que nosaltres tenim autoimpuesta des de fa més d'una dècada, a causa del nostre compromís amb els producte de protecció, l'estalvi d'energia i el medi ambient”, va concloure Lorenzo Herrero.

Empreses o entitats relacionades

Persianas Persax, S.A

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis