Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El ITeC inicia una nueva etapa con la presidencia de Lluís Comerón i Graupera

L'ITeC inicia una nova etapa amb la presidència de Lluís Comerón i Graupera

21/11/2013

21 de novembre de 2013

El Patronat de la Fundació Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya (ITeC) ha escollit a Lluís Comerón i Graupera com a nou president de l'entitat en substitució de Joan Ràfols Esteve, qui ha exercit la seva presidència per un període de 14 anys. El nou president, el mandat del qual es perllongarà durant 4 anys, ha estat des de l'any 2010 membre del Patronat de l'ITeC mentre que degà del Col•legi d’Arquitectes de Catalunya (Coac). Comerón és el cinquè president de l'ITeC des de la seva fundació, fa 35 anys.

Lluís Comerón i Graupera, nou president d'ITeC
Lluís Comerón i Graupera, nou president d'ITeC.

El nou president de l'ITeC, Lluís Comerón, explica que “en els últims anys el sector de l'edificació ha treballat en la millora de la seva competitivitat. La intensitat de la crisi econòmica, no obstant això, ha ralentit aquest procés, de manera que seguim tenint per davant reptes de transformació que són claus per al nostre futur. L'actual context econòmic fa pensar en una lenta recuperació del sector per als propers anys, i és aquí on el paper de l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya és clau”. En opinió de Comerón “l'ITeC, organisme que aglutina als agents públics i privats del nostre sector, amb una clara orientació cap a la tecnologia i la transferència de coneixement, té un paper essencial a l'hora d'assumir i dinamitzar els reptes d'aquesta nova etapa, contribuint així a la reactivació de la construcció al nostre país”.

En el marc de la conjuntura actual, des de l'ITeC es posa èmfasi en la idea que els canvis normatius en el sector de la construcció i la necessitat per part de les empreses del país d'obrir-se a nous mercats fan aconsellable un acompanyament tècnic sòlid i amb experiència que previngui qualsevol contingència en aquests àmbits.

Lluís Comerón i Graupera és arquitecte per l'Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (Etsab) i exerceix la professió des de l'any 1989. Degà del Col•legi d'Arquitectes de Catalunya des de l'any 2010, al llarg de la seva trajectòria professional ha realitzat edificis d'equipaments culturals, educatius, d'atenció primària, penitenciaros i habitatges diversos per a les administracions públiques i el sector privat.

Des de l'inici el nou president de l'ITeC ha combinat aquesta activitat professional amb la docència en l'Etsab, en l'Escola Sert del Coac i en l'Escola Tècnica Superior d’Arquitectura del Vallès (Etsav).

Empreses o entitats relacionades

Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)PiscinaSpainAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis