Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Más de 100 auditores energéticos en edificación certificados por la AEC y A3e

Més de 100 auditors energètics en edificació certificats per l'AEC i A3

19/11/2013

21 de novembre de 2013

Edifici d'habitatges
Edifici d'habitatges.

L'Associació d'empreses d'Eficiència Energètica - A3i - i la Associació Espanyola per a la Qualitat – AEC - van signar a l'inici de l'any un conveni de col·laboració per engegar dues certificacions de persones en l'àmbit de l'eficiència energètica: 'AEE: Auditor Energètic en Edificació' i 'AEJE: Auditor Energètic Cap en Edificació'.  Després de les últimes convocatòries realitzades, ja són més de 100 professionals els que han obtingut alguna de les dues certificacions.

El certificat d'AEE – Auditor Energètic en Edificació - acredita:

- Una titulació en alguna carrera universitària tècnica de grau mitjà o superior.

- Haver fet un curs d'especialització en eficiència energètica. El curs ha de preparar als tècnics per a la realització d'auditories energètiques i ha de complir una sèrie de requisits: 200 hores o més, amb un programa i uns continguts formatius similars a un cos de coneixement establert.

- Haver aprovat un examen de coneixements.

El certificat d'AEJE – Auditor Energètic Cap en Edificació - acredita a més una experiència d'almenys 3 anys en el sector i haver realitzat un mínim de 20 auditories energètiques en edificis, que es demostra mitjançant certificacions d'empreses. En aquest cas no és necessària la realització de cap curs. L'AEC, a través del seu Centre de Registre i Certificació de Persones, (Cerper), és l'organisme encarregat d'emetre els certificats, que tenen una validesa de 4 anys.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis