Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a CIMWorks presenta la versión 2014 de SolidWorks a sus clientes

El món del programari, i el de la tecnologia, en general, canvia en dos formats: evolucions i revolucionis

CIMWorks presenta la versió 2014 de SolidWorks als seus clients

Redacció Interempresas10/10/2013
El passat 10 d'octubre CIMWorks va convocar als seus clients a un acte en ESADE Creápolis per presentar-los la versió 2014 de SolidWorks, amb el patrocini d'HP. El tema central de la jornada va ser el 'Back to CAD', la tornada als orígens, la focalització a fer les tasques quotidianes més fàcils i productives.

SolidWorks 2014, presentat per un dels seus principals distribuïdors a Espanya

El món del programari, i el de la tecnologia, en general, canvia en dos formats: evolucions i revolucions. Després de diversos anuncis durant els últims anys, que permetien entreveure revolucions, SolidWorks s'ha concentrat en la seva versió 2014 en les evolucions. Com en cada nova versió, s'aporten més de 200 noves funcionalitats o millores, una millora del rendiment, molt significativa en algunes àrees. La majoria de les noves característiques de SolidWorks 2014 ja van ser anunciats alguns dies enrere per la pròpia SolidWorks.

Esteban Galindo, gerent de CIMWorks, va anar l'encarregat de començar l'exposició

Esteban Galindo, gerent de CIMWorks, va anar l'encarregat de començar l'exposició.

Durant l'exposició es va fer un recorregut a les noves característiques més destacables de SolidWorks. A més, es va fer un especial esment a SolidWorks Electrical, SolidWorks Plastics i a l'entorn EPDM com a sistema de control de documentació (integrat en SolidWorks però no solament usable per SolidWorks).
La versió 2014 de SolidWorks se centra en el disseny, en el dia a dia
La versió 2014 de SolidWorks se centra en el disseny, en el dia a dia.

Una miqueta de revolució

Durant l'edició del present any de SolidWorks World, es va presentar el producte SolidWorks Mechanical Conceptual. En aquesta presentació vam tenir ocasió de saber que estarà disponible dins de pocs mesos, i que en aquests moments està en fase de prova intensiva per part d'un grup selecte de clients.

Ricardo Aguirreche, director de desenvolupament de negoci de CIMWorks, va presentar “SolidWorks Mechanical Conceptual”...

Ricardo Aguirreche, director de desenvolupament de negoci de CIMWorks, va presentar “SolidWorks Mechanical Conceptual”, que estarà disponible d'aquí a uns mesos.

Empreses o entitats relacionades

CimWorks

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis