Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Sainsbury's elige la tecnología LED de GE Lighting

El canvi en el sistema d'il·luminació forma part del Pla de Sostenibilitat 20x20 de Sainsbury’s

Sainsbury's tria la tecnologia LED de GE Lighting

Redacció Interempresas30/07/2013

Fidel al seu compromís de reducció d'emissions de carboni, la coneguda cadena britànica Sainsbury's ha instal·lat les lluminàries LED Lumination Lineal Suspesa, en els seus supermercats i les lluminàries LED Area Lighter de GE Lighting en els aparcaments de tots els seus centres. L'objectiu és aconseguir un important estalvi d'energia i una llarga vida útil als seus dispositius lumínics gràcies als avantatges que ofereix la tecnologia LED.

Vesteixi panoràmica d'un supermercat de Sainsbury's

Vesteixi panoràmica d'un supermercat de Sainsbury's.

Sainsbury's, la tercera cadena més gran de supermercats del Regne Unit, opera en més d'1.000 tendes en tot el país i empra al voltant de 150.000 persones. El canvi en el seu sistema d'il·luminació forma part del Pla de Sostenibilitat 20x20 de Sainsbury's, pedra angular de l'estratègia de negoci de la cadena que estableix 20 objectius que han d'aconseguir-se per a l'any 2020. Per dur a terme aquest repte, Sainsbury's s'ha associat amb GE Lighting per instal·lar les últimes solucions d'il·luminació LED de baix consum. La primera instal·lació s'ha dut a terme al centre Sainsbury’s de Churnet Way, en la localitat de Leek (Staffordshire), un magatzem d'aproximadament 12.000 m2. La tenda, que va ser construïda seguint criteris basats en l'eficiència energètica, va obrir les seves portes el 16 de gener de 2013.

Il·luminació LED

Il·luminació LED.

El repte

"Per a nosaltres era fonamental trobar una solució d'il·luminació que no interfereixi en l'experiència de compra dels nostres clients, i que a més reduís l'impacte ambiental i les emissions de carboni proporcionant estalvis en els costos d'operació”, assegura Paul Crewe, director de Sostenibilitat de Sainsbury's. Amb aquesta nova instal·lació, el centre va voler reduir en un 59% el seu consum energètic en il·luminació, un 55% en les emissions de carboni i un 50% en el consum de gas i electricitat.

La solució

Per complir aquests requisits, GE Lighting va proposar la instal·lació de lluminàries LED Lumination, equipades amb tecnologia LED. Sainsbury's a més es va convertir en el primer supermercat que utilitza les lluminàries lineals suspeses LED Lumination de GE amb tecnologia òptica Intrinsix.

Supermercat amb la il·luminació LED

Supermercat amb la il·luminació LED.

En un ambient comercial la capacitat per accentuar àrees o productes d'interès és clau per obtenir un major impacte de vendes. La il·luminació, en concret, és una eina eficaç, fàcil i creativa per captar clients i millorar qualsevol experiència de compra. El sector comercial requereix solucions d'il·luminació flexibles per destacar o crear sensacions en la decoració d'aparadors i comerços. Per accentuar la llum ambienti, en la tenda es van instal·lar Downlights GE Infusion amb mòduls LED Infusion de GE Lighting. Aquests mòduls, un nou concepte en el disseny d'il·luminació, satisfan la creixent demanda de flexibilitat entre els clients, i són fàcilment reemplazables gràcies al seu sistema de simple gir.

En el párking exterior i en les gasolineres es van instal·lar les lluminàries LED Area Lighter, que ofereixen una sensible millora de la visibilitat, qualitat de llum, flexibilitat i un estil optimitzat gràcies al seu disseny modular i una llum blanca uniforme. L'estructura en mòduls de la LED Area Lighter proporciona 34 combinacions fotomètriques disponibles en dues temperatures de color aplicables a qualsevol tipus d'instal·lació i que cobreixen un gran nombre de necessitats lumíniques d'àrees urbanes.

Superfície d'un dels supermercats Sainsbury's

Superfície d'un dels supermercats Sainsbury's.

Resultats i beneficis

Sainsbury's ha treballat amb GE Lighting per crear una innovadora solució d'il·luminació LED para les seves tendes que permeti maximitzar l'estalvi d'energia, reduir les emissions de carboni i ampliar els cicles de manteniment, però al mateix temps, millori l'experiència de compra dels seus clients.

Amb aquestes solucionis LED de GE Lighting, Sainsbury's ha aconseguit l'objectiu de reduir en un 59% el seu consum d'energia. A més, el disseny contemporani de les lluminàries afegeix un plus de disseny al comerç i la llum uniforme millora l'ambient interior creant una millor experiència de compra, mentre que en l'exterior, la solució proporciona una millor il·luminació de l'aparcament, amb una percepció visual molt més perfilada.

 

Una altra instantània dels focus d'il·luminació LED
Una altra instantània dels focus d'il·luminació LED.

“Estem encantats d'anunciar la creació d'un supermercat únic: la primera instal·lació de supermercat amb una tecnologia altament innovadora”, va dir Paul Crewe, director de Sostenibilitat de Sainsbury's. Mike Barrett, director general de GE Lighting, va afegir: “Sainsbury's és capdavantera en temes de reducció d'emissions de carboni. El supermercat de Leek demostra, gràcies a la tecnologia LED, com es pot optimitzar l'estalvi d'energia i el manteniment sense afectar a l'experiència de compra del client. Això demostra que la gamma LED de GE Lighting per a l'entorn minorista ofereix un rendiment durador en termes d'estalvi d'energia, durabilitat i versatilitat”.

Comentaris de l'article/notícia

Nou comentari

Atenció

Los comentarios son la opinión de los usuarios y no la del portal. No se admiten comentarios insultantes, racistas o contrarios a las leyes vigentes. No se publicarán comentarios que no tengan relación con la noticia/artículo, o que no cumplan con el Aviso legal y la Política de Protección de Datos.

Advertencias Legales e Información básica sobre Protección de Datos Personales:
Responsable del Tratamiento de sus datos Personales: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Gestionar el contacto con Ud. Conservación: Conservaremos sus datos mientras dure la relación con Ud., seguidamente se guardarán, debidamente bloqueados. Derechos: Puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad y los de limitación u oposición al tratamiento, y contactar con el DPD por medio de lopd@interempresas.net. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar una reclamación ante la AEPD.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis