Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tecnalia organiza una jornada técnica sobre ‘El Nuevo Reglamento Europeo de Productos de la Construcción’

Tecnalia organitza una jornada tècnica sobre ‘El Nou Reglament Europeu de Productes de la Construcció’

29/05/2013

29 de maig de 2013

Amb motiu de la propera entrada en vigor del Reglament (UE) Nº 305/2011, sobre Productes de la Construcció, el proper 6 de juny de 2013 tindrà lloc a la seu de Tecnalia en Derio (Bizkaia), una jornada tècnica sobre ‘El Nou Reglament Europeu de Productes de la Construcció (RPC)’.

L'1 de juliol de 2013 entra en vigor, substituint a la Directiva, el Reglament de Productes de la Construcció (Reglamento UE 305/2011). La seva entrada en vigor implica canvis en tots aquells aspectes relacionats amb el marcat CE d'aquests productes, des dels Organismes Notificats a les Declaracions de Conformitat o la pròpia etiqueta de marcat, canvis que seran aplicable des del mateix dia 1.

L'objectiu d'aquesta jornada tècnica no és un altre que informar a fabricants i agents que comercialitzen productes, així com a prescriptores i usuaris, de les novetats i implicacions que suposarà el Reglament, de tal forma que l'1 de juliol tots estiguem preparats per al nou escenari. En aquesta jornada els assistents podran conèixer de primera mà tots els canvis rellevants que planteja el nou Reglament. La nova reglamentació introdueix canvis en diferents àmbits: definicions, procediments, instruments, etc.

La trobada reunirà el proper 6 de Juny als diferents agents que intervenen en l'edificació, comprenent fabricadores, distribuïdors i prescriptores...
La trobada reunirà el proper 6 de Juny als diferents agents que intervenen en l'edificació, comprenent fabricadores, distribuïdors i prescriptores.
La jornada està dirigida a tots els agents que intervenen en l'edificació, comprenent fabricadores, distribuïdors i prescriptores. En jornada tècnica participen entre altres ponents Luis Alonso Caballero, cap de Servei, Sotsdirecció General de la Qualitat i Seguretat Industrial, Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç que ens donarà una visió general sobre les novetats de el ‘Nou Reglament Europeu de Productes de la Construcció (RPC)’, Pedro Rodríguez Díaz de l'Adreça d'Administració i Seguretat Industrial del Dpto. Indústria, Innovació i Comerç del Govern Basc que exposarà sobre la ‘Vigilància de Mercat’ que s'està duent a terme al País Basc, Miguel Mateos, cap laboratori d'Acústica i Tèrmica de Tecnalia que versarà sobre ‘Marcat CE’ sense norma harmonitzada (Avaluacions Tècniques Europees) i Pablo Martín; director de l'Associació Espanyola de Fabricants de Façanes Lleugeres i Finestres (Asefave) que impartirà la conferència: ‘Experiència del Marcat CE. Perspectives davant el RPC’.

Com a complement a les conferències tècniques es realitzarà una visita als laboratoris que posseeix Tecnalia en Derio relacionades amb l'àmbit dels productes i materials de Construcció. Programa i inscripcions disponibles en l'agenda de Tecnalia.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)AsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainRebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis