Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Feria Valencia acoge la reunión del Comité Organizador de las Ferias del Medio Ambiente y Energías

Fira València acull la reunió del Comitè Organitzador de les Fires del Medi ambient i Energies

23/05/2013

23 de maig de 2013

El passat dia 16 de maig es va celebrar en Fira València la reunió del Comitè Organitzador de les Fires del Medi ambient i Energies –RSE en la qual es van marcar les directrius comercials i organitzatives de cara a la seva celebració del 13 al 15 del proper mes de novembre.

Sota la presidència de Manuel García Portillo, també president de la signatura valenciana Tecnidex, l'òrgan rector d'aquest grup de certàmens va repassar les accions comercials nacionals i internacionals dutes a terme fins avui i les noves iniciatives a engegar de manera imminent dins del mateix capítol.

Així, en el plànol internacional, es treballa en un programa de trobades empresarials amb la Cambra de comerç de València, la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (Redit), i l'Institut Valencià d'Exportació (Ivex) que aportarà la seva xarxa comercial i experiència en els 15 països en els quals té delegació.

D'altra banda, s'avança a la planificació de missions comercials integrades per empresaris i representants de les administracions de països com Mèxic, Líbia i Israel, entre uns altres.

Imatge de grup en la reunió del Comitè Organitzador de les Fires del Medi ambient i Energies –RSE del passat dia 16 de maig...
Imatge de grup en la reunió del Comitè Organitzador de les Fires del Medi ambient i Energies –RSE del passat dia 16 de maig.
En paraules del president del Comitè Organitzador, Manuel García Portillo, “és l'hora de les empreses, que aquestes, pertanyin al sector que sigui, facin un pas avanci i assimilin que la qüestió mediambiental és bàsica per al seu futur en termes ja no de competitivitat, sinó de mera existència als mercats”.

Al final de la reunió es van unir als assistents la consellera d'Infraestructures, Territori i Medi ambient de la Generalitat Valenciana, Isabel Bonig; la regidor delegada d'Energies Renovables i Canvi Climàtic, Mª Àngels Ramón-Llin; el president de Fira València, Alberto Catalá; i el director general de la institució firal, Enrique Soto.

El Comitè Organitzador de les Fires del Medi ambient i Energies- RSE integra representants de més de 20 entitats privades i públiques de primer ordre en el sector de la gestió de l'impacte mitjà ambiental de les energies.

Les mostres comercials que integren aquest grup firal són la Fira Internacional de les Solucions Mediambientals (Ecofira), presidida per Jorge Tejedo (Cespa SA); la Fira de les Energies (Egética-Expoenergética), el Comitè de les quals Organitzador encapçala Antonio Cejalbo (direcció general d'Energia); la Fira d'Ecoconstrucción, Rehabilitació i Urbanisme Sostenible (Novabuild), presidida per Luis Esteban Domínguez (Institut Valencià de l'Edificació, IVE); la Fira de la Sostenibilitat en Urbanisme i Paisatgisme (Green Up) el comitè del qual presideix Gustavo Marina (Acciona Medi ambient); i la Fira de l'Aigua (Efiaqua), que presideix Francisco Zorrilla (Grup Aigües de València).

A més, les Fires del Medi ambient i Energies comptaran amb una zona dedicada a la Responsabilitat Social Empresarial –RSE-, presidida per Manuel Toharia (Ciutat de les Arts i les Ciències de València). En aquesta, empreses i professionals exposaran els seus projectes de RSE i debatran sobre el món de l'empresa des del compromís amb la sostenibilitat i el respecte al medi ambient.

Empreses o entitats relacionades

Efiaqua - Feria de Valencia
ExpoEnergética - Feria Valencia

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis