Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Nueva colección Piscinas de Venatto
Un acabat rugós, especialment indicat per reduir el risc de relliscades en les vores de piscines

Nova col·lecció Piscines de Venatto

Redacció Interempresas21/03/2013
Venatto llança una nova col·lecció especialment dissenyada per a paviments de piscines per la seva excel·lent qualitat i el seu efecte antilliscant. Un producte natural que compleix les més estrictes exigències en matèria de sostenibilitat i seguretat, en un color neutre fàcil de combinar amb qualsevol de les gammes Venatto.

La nova col·lecció piscines de Venatto aplica avançada tecnologia, amb un procés de producció únic al món, segons la signatura, per oferir una nova peça de ceràmica tecnològica per extrusió. Amb un grossor de 18 mil·límetres i un acabat rugós antilliscant està especialment indicada per cobrir les zones d'accés a les piscines d'hotels, clubs esportius, comunitats de veïns i xalets familiars amb un material de fàcil neteja i manteniment, que romandrà impecable amb el pas del temps.

Venatto Colección Piscines Hotel AR
Venatto Colección Piscines Hotel AR.

La nova peça per a vora de piscina compta amb canal de recollida d'aigua que s'integra amb elegància en el disseny de la peça, conferint-li una personalitat pròpia. Una nova proposta de Venatto, en un color neutre que encaixa fàcilment amb qualsevol estil arquitectònic, des dels ambients més innovadors als estils més tradicionals.

Un producte segur d'última generació que gaudeix d'unes excel·lents propietats per a la construcció de piscines i compleix amb les especificacions més rigoroses a causa del seu caràcter antilliscant, la seva facilitat de neteja i la seva resistència a l'acció dels agents químics i als canvis bruscs de temperatures. A més és molt resistent al desgast, a la compressió i als cops (amb una força de trencament superior a 6.000 N).

Com la resta de la col·lecció, presenta una superfície microtexturada que equilibra el nivell d'adherència en superfícies mullades, reduint el risc de caigudes o relliscades.

Peça de la vora de piscina en la qual s'aprecia el grossor
Peça de la vora de piscina en la qual s'aprecia el grossor.

Venatto ofereix una extensa gamma de paviments antilliscants Classe 3, que superen amb escreix les especificacions exigides en el Codi Tècnic de l'Edificació (CTE) per a paviments exteriors sotmesos a una gran aportació aquosa. L'acabat Grain destaca per la seva gran resistència al lliscament, superant els assajos de la norma UNEIX ENV 12633:2003, Classe 3 (Rd >45) que exigeix el CTE, aconseguint coeficients de lliscament superiors a Rd 55. Un producte que compta amb la classificació R 11 conforme a la normativa DIN 51130 i Classe C d'acord amb la DIN 51097.

Piscina unifamiliar
Piscina unifamiliar.

La nova col·lecció Venatto Piscines disposa de bases de 40x40 cm, peces per a vora de piscina 40x33 cm i peces especials per a cantonades.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextAsefave

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis