Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a EADIC y la Universidad de Alcalá ponen en marcha la segunda edición de sus programas formativos

EADIC i la Universitat d'Alcalá engeguen la segona edició dels seus programes formatius

26/02/2013

26 de febrer de 2013

EADIC, escola digital especialitzada en el sector de l'enginyeria i l'arquitectura, engega juntament amb la Universitat d'Alcalá d'Henares la segona edició dels seus Programes Universitaris d'Especialització tècnica. Després del bon acolliment de la primera edició que va donar començament al novembre de 2012, amb 15 programes online especialitzats, EADIC dóna inici a la segona edició amb previsions d'incrementar l'alumnat en un 25%. Entre les temàtiques en alça en aquests moments es troben: conservació de carreteres, infraestructures ferroviàries, enginyeria hidràulica i serveis de l'aigua, així com eficiència energètica i restauració d'edificis. Al seu torn, la internacionalització de les empreses espanyoles ha portat amb si la demanda d'un nou perfil professional que a més de coneixements tècnics aporti habilitats directives i empresarials. D'aquí l'èxit de la seva oferta formativa en gestió de projectes internacionals, adreça de projectes d'enginyeria o gestió i finançament de concessions d'infraestructures.

Els programes d'especialització tècnica d'EADIC estan integrats a l'àrea de formació contínua de l'escola de postgrau de la Universitat d'Alcalá d'Henares. S'imparteixen en modalitat online a través del campus virtual de l'escola i estan totalment adaptats a les noves tecnologies. Aquests programes posen a la disposició de l'alumnat documentació tècnica, vídeos il·lustratius, exercicis d'autoavaluació i casos pràctics que són corregits i comentats per part del professor. Inclouen també sessions en directe amb els professors i companys de classe per mitjà de videoconferència.

El sector de l'enginyeria i l'arquitectura viu un moment de canvi com a conseqüència de la conjuntura econòmica actual. En paraules de Ricardo Carramiñana, director d'EADIC: “els professionals espanyols compten amb una magnifica reputació tant al mercat nacional com a internacional, però hi ha una necessitat cada vegada major d'especialització per millorar la competitivitat i l'accés al mercat laboral”.

Els programes d'especialització, que comencessin durant el mes d'abril, tenen una durada mitjana de 240 hores, proporcionen un títol reconegut per la Universitat d'Alcalá d'Henares i abasten les àrees més demandades pel mercat laboral en aquests moments com a Infraestructures, Conservació, Arquitectura, Edificació, Medi ambient, Gestió i Finances.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    24/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextAsefave27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis