Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tile of Spain participa en Cevisama 2013

Tile of Spain participa en Cevisama 2013

05/02/2013

5 de febrer de 2013

El sector ceràmic espanyol és un any més protagonista indiscutible del certamen Cevisama amb la participació d'un gran nombre d'empreses azulejeras que exposen els seus productes i novetats. A més de signatures de ceràmica, la fira acull expositors d'empreses dedicades a recobriments per a la construcció, sanejament, aixeteria, matèries primeres, esmalts i fregides, etc., amb els quals es completa una extraordinària oferta per al visitant professional.

Edició després d'edició i gràcies a l'esforç constant en innovació i l'alta qualitat dels expositors, Cevisama consolida la seva posició en el calendari internacional de fires del sector de materials per a l'hàbitat i com la fira espanyola que més visitants estrangers rep i es posiciona.

Ascer i Icex han elaborat un programa d'activitats amb l'objecte de promocionar la ceràmica espanyola sota la marca genèrica ‘Tile of Spain’ / ‘Ceràmica d'Espanya’, en el qual destaca la presència de nombrosos periodistes de mitjans internacionals així com de prescriptores de nombrosos països.

Imagen
En aquesta edició vindran al voltant de 85 convidats mitjans especialitzats en interiorisme, arquitectura o materials de construcció procedents de 24 països, entre els quals destaquen Alemanya, EUA, França, Rússia, Itàlia, Regne Unit, Índia, països escandinaus, Turquia, Polònia, Romania, Ucraïna, entre uns altres.

Com tots els anys, Ascer organitzarà el segon dia de fira una roda de premsa internacional on es presenten les principals xifres del sector, així com els projectes de futur i novetats sectorials. Després de la conferència, se celebra el lliurament de la XI edició dels Premis Ceràmica, amb les categories d'Arquitectura, Interiorisme, Projecto Fi de Carrera i Periodisme.

Per novè any consecutiu, la fira acollirà la mostra Trans/Fites d'Arquitectura i Interiorisme en Ceràmica sota el lema de 'Geometries'. En aquesta ocasió, la ceràmica compon espais geomètrics que a més de mostrar les possibilitats que ofereixen els avanços tecnològics, serveixen per albergar els projectes i propostes d'arquitectes, dissenyadors i professionals de l'hàbitat, que trien la ceràmica com a arma efectiva per aconseguir qualitat, eficiència i bellesa. En Trans/Fites 2013, basant-nos en Geometries, es construeixen nous espais amb la Terra (Geo-) i a mesura (-metria) de les persones que l'habiten. La mostra es podrà visitar en el Nivell 2 del Mall Central del recinte firal.

Aquest any, la mostra Trans/Fites 2013: ‘Geometries’, acollirà en un dels seus espais la mostra ‘Expocátedra 2013: Ceràmica i Arquitectura’ que presenta una selecció dels millors treballs d'alumnes de la Xarxa de Càtedres de Ceràmica sobre les aportacions de la rajola ceràmica a l'Arquitectura. L'exposició reuneix nombrosos projectes el denominador comú dels quals és una decidida aposta per la investigació en la integració de la ceràmica en solucions arquitectòniques sostenibles.

També es mostrarà en Trans/Fites l'exposició dels principals projectes dels XI Premis Ceràmica d'Arquitectura i Interiorisme, que organitza Ascer.

D'altra banda, al costat del stand d'Ascer en fira –i enfront de la mostra Trans/Fites- Tile of Spain ha habilitat un ‘meeting point’ per a la premsa internacional convidada a fira. Un lloc on poder relaxar-se i trobar-se amb col·legues de diferents països per intercanviar opinions i impressions de la fira.

Cevisama Lab

El Fòrum d'Arquitectura i Disseny de Cevisama Lab ha explicat des de la seva creació amb la intervenció d'arquitectes, dissenyadors i interioristas de prestigi internacional. El Fòrum difon experiències i projectes al llarg de tres dies, enfocats sempre cap a l'ús de la ceràmica i l'equipament de bany.

El dimecres 6 de febrer, el cicle de conferències s'obrirà amb el Disseny Industrial. Serà el dissenyador Javier Mañosa d'Apparatu, l'encarregat de fer un repàs dels seus projectes amb ceràmica. El dijous 7 de febrer, l'avantguarda vindrà de la mà de la dissenyadora francesa Sophie Poppelier de Minus Studio qui compartirà últims treballs d'Interiorisme amb els assistents.

Per finalitzar, el divendres el protagonisme serà per a la ceràmica en Arquitectura. Se celebrarà una taula rodona moderada per l'arquitecte valencià Enrique Fernández-Vivancos en la qual participaran els guanyadors Premi Ceràmica Ascer 2012. Ramón Fernández-Alonso Borrajo i l'estudi Sol 89, seran els encarregats d'explicar el perquè de l'elecció de la ceràmica com a element diferenciador en el seu projectes.

Com a fermall d'or després del debat, el conegut estudi belga Robberch en Daem tancaran el cicle de conferències explicant la seva visió del material ceràmic i l'aplicació d'aquest en les seves idees.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis