Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Gamma crece en la provincia de Gerona con la incorporación de Ceràmiques Enric

Gamma creix a la província de Girona amb la incorporació de Ceràmiques Enric

24/01/2013

24 de gener de 2013

Grup Gamma incorpora en les seves files a la consolidada signatura gironina de materials per a la construcció, ceràmiques i banys Ceràmiques Enric, situada a Santa Coloma de Farners, capital de la comarca de la Selva.

Enric Martorell, amb l'experiència de diversos anys de treball en la prestigiosa signatura Julià Ballell, de Santa Coloma de Farners, juntament amb la seva esposa Pilar Martinez van decidir emprendre el negoci pel seu compte en unes naus de 500 m2 de la seva propietat.

Així naixia l'any 1991 Ceràmiques Enric, S.L., amb una tenda de 250 m2 dedicats a la venda de ceràmiques, bany, cuines i posteriorment materials de construcció en un pati de 1500 m2. Les coses els van ser ben i van ser creixent en instal·lacions fins que l'any 2002 van inaugurar una bonica exposició amb 600 m2, que és la tenda de venda al públic actual.

A més de l'exposició, en la mateixa carretera de Sils, Ceràmiques Enric disposa actualment d'un pati de 12.000 m2 amb 500 m2 de naus, destinats a la venda i distribució de materials de construcció en general.

D'esquerra a dreta: Pilar Martinez (Vendes tendeixi Ceràmiques Enric) i Esteve Vilardell (Expansió de Grup Gamma)
D'esquerra a dreta: Pilar Martinez (Vendes tendeixi Ceràmiques Enric) i Esteve Vilardell (Expansió de Grup Gamma).
Es tracta d'un negoci molt familiar i amb les tasques ben definides: la responsable de la tenda és Pilar i Enric assumeix la gestió del magatzem. Els seus coneixements tècnics i en decoració són un actiu de la signatura que els converteix en un punt de visita obligat per qui vulgui reformar el seu habitatge a la zona.

Ara, segons ens comenta Enric, “Ens hem unit a Grup Gamma per ser el grup més conegut i amb més avantatges. Actualment és una marca que aporta prestigi i, entre altres coses, gràcies a les campanyes de publicitat, les marques pròpies i la millora de serveis, augmenta la rendibilitat als seus associats. Si vam sumar els nostres punts forts als del grup, segur que ens anirà millor a tots dos”.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis