Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La asociación Hispalyt apuesta por Cevisama 2013

L'associació Hispalyt aposta per Cevisama 2013

18/01/2013

18 de gener de 2013

Hispalyt, Associació Espanyola de Fabricants de Maons i Teules d'Argila Cuita, estarà present en la Fira Cevisama, que se celebrarà del 5 al 8 de febrer, en horari de 9:00 a 19:00 h., a la ciutat de València. Hispalyt compartirà stand amb el Gremi de Rajolers de la Comunitat Valenciana, així com amb diversos fabricants de maons i teixeixis socis d'Hispalyt: Texas Cobert, Germans Díaz Rodó (HDR), Ceràmica El Mazarrón, Ceràmica L'Oliva i Rústics La Manxa. A més, altres fabricants de maons i teules estaran també presents amb stands individuals, on exposaran els seus productes i novetats als visitants de la fira.

El stand d'Hispalyt es trobarà situat en el nivell 2 del pavelló 3 stand D15, i en ell estaran representades totes les Seccions d'Hispalyt (Envans i Murs, Maó Cara Vista, Llamborda, Forjats, Taulers i Texas), així com el Consorci Termoarcilla, que comptarà amb diversos blocs Termoarcilla RESSÒ, a més del bloc Termoarcilla tradicional. El stand comptarà amb una zona específica dedicada a Silensis, parets de maó d'alt aïllament acústic, en la qual hi haurà una mostra d'un mur Silensis tipus 2B (paret separadora formada per una fulla pesada recolzada amb un trasdosado lleuger amb bandes elàstiques perimetrals i material absorbent en la càmera). A més, durant tota la fira es projectarà el nou video sobre muntatge de les parets de maó Silensis, que també estarà disponible en format DVD en el stand per tot aquell que desitgi portar-se un exemplar gratuït. També hi haurà una zona dedicada a Structura, façana ventilada amb maó cara vista, on hi haurà una mostra d'aquest tipus de façana.

Stand d'Hispalyt en Cevisama 2012
Stand d'Hispalyt en Cevisama 2012.
A més de comptar amb mostres dels materials ceràmics i sistemes constructius desenvolupats per Hispalyt, en el stand hi haurà documentació tècnica gratuïta per a tot aquell visitant que desitgi informació addicional sobre algun d'aquests productes o sistemes.
Dia del Maó

El 6 de febrer tindrà lloc el ja tradicional Dia del Maó, que es ve organitzant any rere any des de 1960 en el marc de la Fira Cevisama. A través de diverses presentacions, es mostrarà la realitat actual del sector de maons i teules, així com iniciatives per afrontar la situació de crisi per la qual travessa el sector en els últims anys. El Dia del Maó tindrà lloc a la Sala Joaquín Rodrigo, i el seu programa serà el següent:

Programa:

11,30 Hores. Obertura del dia del maó

Ismael Alonso Momparler, president del Gremi de Rajolers de la Comunitat Valenciana

Ramón Conca Coloma, secretari del Gremi de Rajolers de la Comunitat Valenciana

11,45 Hores. Aspectes laborals d'interès per al sector de maons i teixeixis

Pedro López Arias, assessor Laboral d'Hispalyt

12,05 Hores. Novetats legislatives en el sector de maons i teules en matèria d'energia i medi ambient

Antonio Mateos Alenda i Alejandro del Freixe, assessors d'Energia i Medi ambient d'Hispalyt

13,00 Hores. Declaracions ambientals de producte i altres temes d'interès per al sector de maons i teixeixis

Elena Santiago Moneder, secretària general d'Hispalyt

13,30 Hores. Clausura del dia del maó

José Malpesa Guerrero, president d'Hispalyt

L'assistència a les presentacions del Dia del Maó és gratuïta, però està condicionada a l'aforament limitat de la sala.

Empreses o entitats relacionades

Hispalyt - Asociación Española de Fabricantes de Ladrillos y Tejas de Arcilla Cocida

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpain27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)CEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis