Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Manuel Muelas retoma la presidencia de AFCCM

Manuel Molguis reprèn la presidència d'AFCCM

15/01/2013

15 de gener de 2013

Manuel Molguis, president d'AFCCM
Manuel Molguis, president d'AFCCM.

Manuel Molguis Peña, qui anés fundador i president d'Associació de Fabricants i Constructors de Cases de Fusta d'Espanya (AFCCM), així com president de la signa ABS i principal referent d'aquesta agrupació empresarial durant més de cinc anys, es posa de nou al capdavant dels fabricants i constructors de cases de fusta, després de ser triat per unanimitat de l'assemblea de l'Associació, celebrada recentment.

“Han quedat en evidència tots els organismes de control, i ha arribat el moment de parlar clar, denunciar i exigir coses —va expressar el president d'AFCCM davant els seus col·legues—. Han fracassat les vies de la hipoteca, documents tècnics reconeguts (per a la fabricació), nombroses institucions i organismes d'administració, etc.”.

En la nova junta directiva de l'associació queden representats els fabricants i també constructors i importadors d'habitatges de fusta.

Raquel Peláez, gerent de l'empresa 100x100Fusta (distribuïdora de la signatura Kuusamo en el centre d'Espanya) va ser nomenada vicepresidenta, mentre que els nous vocals són Pere Linares (House Habitat) i Emilio Lauro (Canadian Nordic House Catalunya).

Olga Moro-Coco, gerent de la Federació Espanyola d'Indústries de la Fusta (FEIM), organització en la qual està integrada AFCCM, s'ocuparà de desenvolupar el pla de treball que marcarà de cara al futur la nova junta directiva.

Sobre AFCCM

L'Associació de Fabricants i Constructors de Cases de Fusta d'Espanya (AFCCM), organització integrada en FEIM (Federació Espanyola d'Indústries de la Fusta) acull a les principals empreses espanyoles dedicades a la fabricació i muntatge, o bé a la importació i construcció d'habitatges amb estructura de fusta.

Creada l'any 2000, l'AFCCM neix amb l'objectiu de defensar l'equivalència i compatibilitat dels sistemes constructius de les seves empreses associades amb uns altres més coneguts o convencionals, així com per donar a conèixer a la societat les prestacions de la fusta en l'edificació.

Una casa de fusta és aquell habitatge els elements estructurals del qual són de fusta i compleix amb els requisits d'habitabilitat. Les cases de fusta poden ser de troncs i d'entramat lleuger. Les d'entramat lleuger, al seu torn, poden ser modulars (l'assembli de mòduls es realitza en la parcel·la) o de construcció total en la pròpia parcel·la.

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Fabricantes y Constructores de Casas de Madera

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis