Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Atecyr lanza el I Curso de Auditor y Gestor Energético

Atecyr llança l'I Curs d'Auditor i Gestor Energètic

14/12/2012

14 de desembre de 2012

La nova Directiva relativa a l'eficiència energètica 2012/27/UE que potencia les Auditorias Energètiques realitzades per auditors energètics amb un mínim nivell garantit per cada Estat Membre contempla la figura de l'Auditor. Atecyr ha treballat en un programa formatiu molt complet amb un enfocament tècnic i pràctic i ofereix l'I Curs d'Auditor i Gestor Energètic, que constarà de 232 hores presencials i que tindrà lloc els dimarts en format de dia complet, des del 29 de gener al 3 de juliol de 2013 a l'Aula de Formació de l'Associació, a Madrid.

L'I Curs d'Auditor i Gestor Energètic ha estat dissenyat per tècnics de reconegut prestigi del sector dirigits pel vicepresident del Comitè Tècnic d'Atecyr, Ricardo García San José, entre els quals es troben Manuel Acosta Malia, Arcadio García Llastra, José Manuel Pinazo Ojer, José Porras Aguilar, José Antonio Rodríguez Tarodo, Begoña Serrano, Víctor M. Soto Francès, Juan Travesí Cabetas, Ramón Velázquez Vila i Pedro Vicente Quiles.

Imagen
L'estalvi energètic juntament amb l'eficiència és l'única solució per aconseguir disminuir la dependència energètica del nostre país. És evident que no totes les formes d'estalviar energia són adequades, ja que sempre s'ha de garantir la mateixa qualitat en els serveis, a més de tractar d'aconseguir estalvis energètics amb un cost-beneficio òptim. En aquest sentit l'Auditoria Energètica és sens dubte l'eina fonamental per planificar les inversions necessàries que ens permetin aconseguir els estalvis perseguits.

L'objectiu principal de l'I Curs d'Auditor i Gestor Energètic és capacitar als tècnics com a experts auditors en la gestió energètica, doncs són precisament aquests tècnics els que han de desenvolupar un important paper en el futur energètic del nostre país.

De la mateixa manera aquest curs ofereix un alt contingut de casos pràctics. Els alumnes tindran al seu abast les eines necessàries per a un correcte seguiment energètic dels edificis així com els mètodes i coneixements pràctics per dur a terme una perfecta gestió energètica dels mateixos.

A QUI VA DIRIGIT

El curs d'Auditor i Gestor Energètic va dirigit a professionals amb coneixement i experiència en els camps d'instal·lacions i eficiència energètica. Qualsevol tècnic que tingui una formació en enginyeria o arquitectura amb més de cinc anys d'experiència en el sector de la climatització pot ser alumne d'aquest curs.

METODOLOGIA

En finalitzar el curs es desenvoluparà un exercici que consistirà en la realització d'un cas pràctic que l'alumne haurà de presentar i defensar de forma ben fonamentada.

TITULACIÓ I ACREDITACIÓ

Una vegada finalitzat el Curs, a tots aquells alumnes que hagin complert els requisits mínims d'assistència i participació exigits els serà concedit un Certificat d'acreditació.

De la mateixa manera a tots aquells alumnes que superin l'examen final se'ls lliurarà un Diploma d'Auditor i Gestor Energètic (Titulació Pròpia d'Atecyr).

SISTEMA D'AVALUACIÓ

Les avaluacions seran contínues al llarg de tot el programa de formació i en elles es tindrà en compte tant els coneixements adquirits com les habilitats i aptituds mostrades. Així mateix es realitzarà en cada modulo un control parcial de coneixements.

En http://www.atecyr.org/eatecyr/curso-gestor/index.html pot obtenir-se tota la informació necessària relativa al Curs i a la inscripció en el mateix.

En qualsevol cas aquest I Curs d'Auditor i Gestor Energètic garanteix la possibilitat de formació amb els professionals més prestigiosos i treballar amb ells els aspectes i punts que desitgis millorar en el terreny professional a més d'establir i optimitzar les relacions professionals coneixent a fons les necessitats de tots i cadascun dels agent del sector.

Després de la realització d'aquest curs, l'alumne podrà enfrontar-se de manera ferma al mercat laboral ampliant el seu camp d'actuació i adquirirà sense cap gènere de dubte la capacitat de reconèixer nous negocis que li permetin definir diferents objectius i plans d'acció, així com altres experiències formatives i professionals.

Es tracta d'una única convocatòria anual i el nombre de places està limitat a 30 alumnes. Per això, donada la limitació de places t'animem a inscriure't en el cas d'estar interessat. Per a això contacta amb Atecyr i amplia qualsevol detall sobre la informació que precisis.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Técnica Española de Climatización y Refrigeración

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasRebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpain

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis