Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Axor ofrece soluciones personalizadas para utilizar el agua en el baño

Axor ofereix solucions personalitzades per utilitzar l'aigua en el bany

11/12/2012

11 de desembre de 2012

“La història d'Axor va unida al nom de Philippe Starck”, afirma Philippe Grohe, director de la marca de disseny de Hansgrohe. “El Salon d’Eau que el creador va dissenyar per Axor, Duravit i Hoesch fa 20 anys representa una fita en l'evolució del bany com a espai per habitar.”

Aquesta ha estat la visió que ha inspirat a Axor a seguir desenvolupant el seu enfocament holístico, que té en compte l'ús i l'arquitectura de tot l'espai, així com la interacció amb l'aigua i les múltiples necessitats individuals dels usuaris. Axor comparteix aquesta perspectiva amb tots els seus creadors associats: arquitectes, interioristas i dissenyadors de fama internacional acuradament seleccionats, que aporten la seva personalitat, visió i filosofia als projectes individuals que emprenen en col·laboració amb Axor.

Al llarg dels últims 20 anys, Axor ha creat una gran varietat de conceptes únics i col·leccions exclusives conjuntament amb aquests creadors en un procés fonamentalment basat en el diàleg obert. Philippe Grohe ho resumeix amb aquestes paraules: “El nostre principal objectiu és oferir a l'usuari una varietat de components i solucions que li permetin interactuar amb l'aigua i experimentar la fascinant naturalesa d'aquest element.”

Axor Starck Organic
Axor Starck Organic.
La primera col·lecció d'Axor, Axor Starck, ara convertida en icona al món del disseny de banys, va introduir una forma pionera de manejar l'aigua amb la innovadora maneta joystick. La col·lecció Axor Massaud, nou referent per a una experiència d'aigua sensual en el seu estat més pur, destaca per l'aparença escultural de l'aixeteria amb cartel·la integrada i espectacular doll de cascada que sembla tret directament de la naturalesa. Amb la col·lecció Axor ShowerCollection, un sistema que consisteix en mòduls quadrats combinables al gust de l'usuari, Axor i Philippe Starck obren un ampli ventall de possibilitats d'utilitzar l'aigua. Aquesta col·lecció garanteix sempre una imatge estètica impecable independentment de la disposició triada. Així mateix, la col·lecció Axor Bouroullec, basada en un sistema lliure, ofereix infinitat de possibilitats d'utilitzar l'aigua, des d'una solució convencional amb el mesclador monocomandament en el centre de la part posterior del lavabo fins a col·locar l'aixeteria en qualsevol lloc fora de la seva posició habitual. Axor Bouroulllec és la primera col·lecció que permet personalitzar la zona del lavabo de múltiples formes. La nova col·lecció Axor Starck Organic, que la seva principal característica és un nou tipus de doll ampli amb un cabal d'aigua increïblement reduït, aporta una nova sensació d'aigua al lavabo i una nova forma responsable d'utilitzar l'aigua.

La col·lecció Axor Urquiola combina disseny eclèctic i poètic amb elements funcionals addicionals, que prenen la forma de petites cartel·les integrades en l'aixeteria o bé perforacions en lavabos i banyeres, que no solament rememoren les tines antigues sinó que a més exerceixen la funció de pràctics toalleros. La col·lecció Axor Citterio redefineix el luxe en el bany amb els seus perfils de línies rectes, elegància i valor percebut. L'original aparença i el tacte de les manetes contribueixen a un ús responsable i conscient de l'aigua.

En el procés de desenvolupament d'una nova col·lecció, Axor tracta els conceptes d'espai i ús amb els seus dissenyadors associats. Per exemple, l'arquitecte i dissenyador Antonio Citterio centra la seva idea en la interacció entre transparència i segmentació en diferents zones del lavabo, mentre que la dissenyadora i interiorista Patricia Urquiola tracta de donar resposta a les seves preguntes: “Què vull desvetllar en el bany i què vull mantenir en la intimitat? Quina zona del lavabo vull reservar per a mi sola i quin espai no m'importa compartir amb la meva parella o família?”

Qualitat, innovació, experiència

La gran varietat que ofereix Axor ens porta a reflexionar sobre el que considerem essencial, útil i estèticament agradable en el nostre bany. Sigui el que sigui la solució triada per l'usuari d'Axor per a un ús responsable de l'aigua, la indiscutible qualitat juntament amb la incomparable competència innovadora i tecnològica de la marca i els 111 anys d'experiència d'Hansgrohe garanteixen solucions excel·lents per a cada aspecte de la realització del seu bany personal ideal. Tot això contribueix a fer la vida en el bany i el seu entorn una mica més agradable i plaent.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis