Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Horizontal Shower de Dornbracht está presente en ‘Mi rincón, mis caprichos’

L'Horitzontal Shower de Dornbracht està present en ‘El meu racó, els meus capritxos’

10/12/2012

10 de desembre de 2012

Una vegada més, a casa Decor Barcelona, Coblonal Arquitectura presenta de la mà de Blava Acocsa, un espai creat per als sentits. ‘El meu racó, els meus capritxos’, és un lloc on desconnectar, llegir, dutxar-se, escoltar música… un espai on relaxar-se i cuidar-se, on harmonitzar cos, ment i ànima, i on el protagonista és un mateix.

Coblonal Arquitectura combina diferents materials. Cadascun d'ells aporta el seu caràcter i combinats creen una imatge amb personalitat, pensat per aconseguir un entorn molt especial. A la zona d'aigües es conjuguen les línies rectes d'una dutxa horitzontal amb les corbes del dibuix del mosaic de fons.

Dornbracht presenta amb Horitzontal Shower, la futurista ampliació de la tecnologia de la dutxa Ambiance Tuning Technique amb una nova aplicació: la dutxa horitzontal.

En Horitzontal Shower, les dutxes amb Ambiance Tuning Technique poden gaudir-se per primera vegada estant tombat. S'amplia així la sensació de la dutxa vertical de Dornbracht a una posició horitzontal i s'apropa més a l'anhel d'elements naturals i d'una vivència d'aigua natural. Amb aquesta aplicació, Dornbracht imposa de nou una tendència en el sector de la dutxa.

Horitzontal Shower de Dornbracht
Horitzontal Shower de Dornbracht.
Amb Horitzontal Shower, traslladem la sensació de la dutxa a una nova dimensió", indica el gerent, Andreas Dornbracht. "El resultat és una relaxació completa, com és possible només estant tombat. La tensió en el cap i els músculs desapareix, l'estrès del dia de treball es va fluint amb l'aigua, el cos i l'esperit experimenten una revitalització perceptible.

La dutxa horitzontal combina sis WaterBars col·locades en un extens camp de dutxa per sobre d'una superfície de divan. Igual que en les altres aplicacions de l'Ambiance Tuning Technique, diferents tipus de doll es poden combinar en seqüències pre-programades de temperatura i cabal d'aigua - completament com es desitgi: equilibrant, revitalitzant i relaxant. El control es realitza mitjançant la unitat de control eTool que està integrada a l'àrea del cap de la superfície de repòs - per a un control còmode estant tombat. La dutxa horitzontal pot gaudir-se estant tombat de cap per avall o de cap per amunt. La mateixa superfície de divan es pot escalfar. Els àmbits d'aplicació poden ser tant l'àrea privada com el Spa públic.

Horitzontal Shower i Vertical Shower són aplicacions que busquen la conversió arquitectònica d'una nova postura vital conscient, que explora les possibilitats de trobar la tornada a una vida quotidiana de ritme més lent i, per tant, més sana. Per vies diferents, cos, esperit i ànima han d'entrar en harmonia per poder enfrontar-se de forma relaxada a l'enrenou de la vida.

En Horitzontal Shower, components modulars d'Ambiance Tuning Technique es combinen amb punts de sortida d'aigua Waterbar. D'aquesta manera, es poden aconseguir diferents tipus de conducció d'aigua en tres seqüències.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Matelec - IFEMA27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)Rebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis