Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Venatto amplía la colección de peldaños XXL

Venatto amplia la col·lecció d'esglaons XXL

23/11/2012

23 de novembre de 2012

Venatto, marca espanyola de ceràmica tecnològica, amplia la seva gamma d'esglaons de format extra llarg (1,60 metres) amb el llançament del model XXL en tres noves col·leccions en acabat polit: Argón, Ambre i Carib. Un producte exclusiu que aplica la més avançada tecnologia de la indústria ceràmica espanyola per desenvolupar l'únic esglaó fabricat per extrusió amb mesures que aconsegueixen els 1,60 metres de longitud.

L'esglaó Venatto és una de les peces més avantguardistes de la marca tant en l'acabat polit com en les col·leccions texturadas. Un producte natural, fabricat en massa per posteriorment ser polit i rectificat, aconseguint peces úniques i originals que imiten amb gran realisme a la pedra natural i poden substituir perfectament al marbre.

Venatto ofereix una extensa gamma d'esglaons en una gran varietat de formats, colors i textures per dissenyar escales interiors i exteriors de màxima qualitat que romandran impecables durant molts anys, fins i tot en llocs de molt trànsit.

El revolucionari procés de fabricació, únic al món, permet produir esglaons d'1,60 metres de longitud amb la mateixa qualitat que les peces de gran format.

La col·lecció Venatto té sis mesures d'esglaons en catàleg (40x32 cm; 60x32 cm; 90x32 cm; 100x32 cm; 120x32 cm i 160x32 cm), en acabats rom i recte. A més, s'ofereixen mesures especials segons comanda.

Detall d'esglaó polit XXL Venatto per a bany
Detall d'esglaó polit XXL Venatto per a bany.
Per completar el projecte existeixen rodapiés, rajoles, tacs i zanquines, disponibles en una extensa gamma de colors i textures que s'adapten a qualsevol projecte decoratiu i es poden combinar d'infinites maneres. Un extens catàleg de solucions que ara s'àmplia amb el llançament de les noves col·leccions d'Esglaons XXL.

Venatto ofereix també esglaons amb ranures antideslizamiento. És la solució ideal per a la realització d'escales en oficines, hospitals, edificis públics, escoles, … i en tots aquells casos on la seguretat resulta primordial.

Entre les últimes tendències de la decoració cal destacar el sistema d'esglaons il·luminats Venatto, una proposta innovadora per jugar amb la llum indirecta que ressalta la bellesa natural dels materials en comerços, hotels, restaurants, …

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsefaveRebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis