Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a URSA presente en la 4ª conferencia española Passivhaus

URSA present en la 4ª conferència espanyola Passivhaus

12/11/2012

12 de novembre de 2012

URSA ha participat de forma activa en la 4ª Conferència Espanyola Passivhaus celebrada a Vitòria els dies 8 i 9 de novembre. La divisió d'aïllants del Grup Uralita és patrocinadora de la plataforma Passivhaus a Espanya i col·labora en tots els esdeveniments organitzats per l'associació.

El Palacio Europa de Vitòria ha acollit aquest esdeveniment en el qual experts de diversos països han analitzat els avanços realitzats en el sector i la situació actual del mercat Passivhaus al nostre país. Durant les dues jornades s'ha debatut sobre finançament, formació, tecnologies i s'han conegut diversos exemples centrats, en aquesta edició, en la rehabilitació d'habitatges.

A més, URSA ha comptat amb un stand propi en la Fira de Productes i Sistemes que ajuden la consecució de la màxima eficiència energètica als edificis.

L'estàndard Passivhaus (casa passiva en alemany) sorgeix en el nord d'Europa amb la finalitat d'aixecar construccions que comptin amb un fort aïllament tèrmic, un rigorós control d'infiltracions, i una màxima qualitat de l'aire interior, a més d'aprofitar l'energia del sol per a una millor climatització, amb l'objectiu de reduir el consum energètic al voltant d'un 70 per cent respecte del que tenen les construccions convencionals. Es tracta d'aconseguir un consum energètic mínim per a les famílies amb costos de construcció accessibles.

Stand d'URSA
Stand d'URSA.
El passat mes d'octubre, URSA també va estar present en la I Jornada Passivhaus a Andalusia ‘Objectiu 2020: edificis de consum energètic gairebé nul’, celebrada en la Diputació Provincial de Granada.

URSA s'alinea completament amb els principis de l'estàndard Passivhaus que considera que amb un bon aïllament tèrmic de les nostres llars (parets exteriors i cobertes) es pot reduir àmpliament el consum d'energia emprat en la seva climatització tant a l'hivern com a l'estiu. Precisament el major consum d'energia en un habitatge es produeix per la recerca d'una temperatura adequada mitjançant la calefacció i l'aire condicionat.

Empreses o entitats relacionades

Ursa Ibérica Aislantes, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

AsefaveFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)PiscinaSpainMatelec - IFEMARebuild Rehabilita - NebextAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis