Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BAU saca a relucir la arquitectura de Múnich

BAU treu a relluir l'arquitectura de Munic

09/11/2012

9 de novembre de 2012

Després de l'èxit de la primera ‘Llarga Nit dels Arquitectes’ (LNDA) fa dos anys, s'organitza una nova edició amb motiu de BAU 2013. El divendres 18 de gener de 2013 obriran al públic les seves portes uns 40 edificis a Munic i els seus voltants per facilitar interessants impressions.

La idea de BAU de tendir ponts a tots els ciutadans interessats per l'arquitectura organitzant la LNDA es va posar en pràctica per primera vegada en l'edició de BAU 2011 i va tenir un excel·lent acolliment des d'aquesta primera ocasió. Prop de 14.000 persones, tant ciutadans de Munic i de la regió com a expositors i visitants de BAU, van aprofitar l'oportunitat de conèixer en un ambient nocturn els edificis d'interès arquitectònic, les portes del qual solen estar tancades al públic.

Igual que en 2011, el 18 de gener de 2013 circularan entre les 18:30 hores i la mitjanit autobusos entre els diferents edificis. El viatge és gratuït, és possible pujar i baixar quantes vegades es desitgi. Novetat en comparació de 2011: els visitants poden triar entre onze propostes de rutes i triar així els edificis que més els interessen. Els autobusos arribaran cada 15 minuts a les diferents parades. Un node serà l'Odeonsplatz, des d'on partiran sis de les rutes. En els mateixos autobusos, els estudiants d'arquitectura facilitaran ja informació sobre els edificis que es recorreran durant el trajecte. Als edificis s'oferiran passejos guiats o presentacions, en els quals es podrà conèixer més sobre la història de la seva creació i les particularitats arquitectòniques.

Es tornaran a presentar edificis destacats com el món de BMW o l'Allianz Sorra, que ja es van visitar en 2011. Entre els edificis nous que s'han obert recentment i, per tant, són nous al programa de la LNDA, es troben la seu del club ADAC en l'Hansastrasse i l'edifici FOAG en la Messestad West, així com l'edifici bulthaup en la Prinzregentenplatz. Amb els edificis restants es cobriran sens dubte tots els gustos i interessos. La llista abasta des del BobBeaman Musikclub, passant per la Universitat de Cinema i Televisió, la casa intel·ligent i l'estació de gestió de canals, fins a l'Església del Sagrat Cor.

A part de les rutes normals, accessibles per a tots, s'oferiran també visites guiades amb un programa fix, que arrencaran en el recinte firal i a les quals podran inscriure's amb antelació els expositors i els visitants de BAU 2013. Per als interessats estrangers podran organitzar-se paquets especials per a grups amb guies o explicacions en altres idiomes.

La ‘Llarga Nit dels Arquitectes’ està organitzada per la Messe München GmbH, BAU 2013 i el Bauzentrum Poing, en col·laboració amb l'Ajuntament de Munic (Conselleria de Planificació Urbana i Construcció), l'Estat de Baviera (Consell Superior de la Construcció), la Càmera d'Arquitectes de Baviera i l'Associació Alemanya d'Arquitectes Interioristas. El patrocinador és Christian Ude, alcalde de Munic, i compta amb el suport de Dorma, Saint-Gobain i Velux.

Empreses o entitats relacionades

Firamunich, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasPiscinaSpainMatelec - IFEMACEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)AsefaveConstrutec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis