Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Climatización 2013, el encuentro profesional con los sectores de Aire Acondicionado y Calefacción

Climatització 2013, la trobada professional amb els sectors d'Aire condicionat i Calefacció

08/11/2012

8 de novembre de 2012

La propera edició de Climatització, Saló Internacional d'Aire condicionat, Calefacció, Ventilació i Refrigeració, que tindrà lloc en Fira de Madrid, del 26 de febrer a 1 de març de 2013, presentarà les últimes novetats en disseny i tecnologia en aparells de refrigeració, calefacció, aire condicionat i climatització en general. Un esdeveniment professional organitzat per Ifema i promogut per l'Associació de Fabricants d'Equips de Climatització, Afec, que compleix el seu dècim cinquena edició consolidat com un dels principals referents internacionals del sector.

En aquest sentit, Climatització tornarà a reunir una important representació empresarial, configurant una plataforma de promoció i informació amb les propostes d'avantguarda d'aquesta indústria i les tendències del mercat internacional. Tot això en un entorn especialment marcat per l'avanç tecnològic, la inversió en R+D+i i l'aposta de les empreses per l'eficiència energètica i el respecte al medi ambient. En la seva passada edició, va comptar amb la participació d'1.172 empreses, -560 directes- i va registrar una afluència de 47.997 professionals de 80 països.

En el capítol d'activitats paral·leles, Climatització incorporarà, com a novetat, l'Aula d'Aplicacions Singulars. Es tracta d'un programa de ponències, organitzat a partir de les propostes de les empreses expositores, en el qual s'exposaran casos reals d'instal·lacions crítiques de climatització i la resolució pràctica del problema per part de l'enginyer. L'Aula d'Aplicacions Singulars és, per tant, un espai dissenyat per compartir experiències i coneixements, així com per difondre i promoure les millors pràctiques en la concepció i execució dels projectes d'instal·lacions. Amb aquesta iniciativa, Climatització vol reconèixer la important funció que desenvolupen els enginyers d'aquest sector i fer-los partícips de la fira oferint-los continguts del seu interès. Aquesta activitat proporciona, a més, un valor afegit a la resta de professionals i estudiants d'últims cursos d'escoles d'enginyeria interessats a ampliar els seus coneixements pràctics.

Fira Climatització
Fira Climatització.
En la mateixa línia d'actuació, se celebrarà per segon any, el Taller de Tècniques Aplicades de Climatització, Taller TAC, una activitat formativa i així mateix pràctica que posa el focus d'atenció en els instal·ladors. Organitzada per Asefosam, Taller TAC mostrarà en directe i d'una manera didàctica, tasques d'instal·lació d'interès crític per al bon funcionament d'equips i sistemes, a fi de fomentar les bones pràctiques en les instal·lacions.

D'altra banda, i com ja és tradicional, Climatització serà marc de celebració de Foroclima, les jornades tècniques del saló i el punt de trobada en el qual experts, empreses, institucions i professionals de la indústria de la climatització, analitzaran els temes i tendències més rellevants de l'actualitat sectorial.

A més, la labor investigació i el desenvolupament dels fabricants del sector seran de nou protagonistes en la sisena edició de la Galeria d'Innovació, el fòrum per excel·lència de reconeixement al R+D+i sectorial, i una eina de contrastada eficàcia en la promoció i la comunicació de les novetats sectorials que representen l'avantguarda tecnològica.

Altra de les novetats d'aquesta edició serà la presència de Turquia com a país convidat, una iniciativa organitzada en col·laboració amb l'Associació turca d'exportadors OAIB (Orta Anadolu Ihracatcilar Birligi), que contempla tant la participació d'empreses, com la visita de professionals d'aquest país. Amb això, Climatització oferirà l'oportunitat d'apropar-se a un mercat jove amb un bue potencial de desenvolupament, i conèixer les novetats en equips d'un col·lectiu d'empreses turques qualificades i bolcades en l'exportació. A més, la situació geogràfica d'aquest país és un element clau per accedir a altres mercats estratègics on la indústria de la climatització encara no està suficientment desenvolupada.

Climatització se celebrarà aquest any de forma simultània a Genera, Fira Internacional d'Energia i Medi ambient, que es desenvoluparà del 26 al 28 de febrer. Tots dos esdeveniments, de continguts especialment centrats en l'eficiència energètica, oferiran al professional una àmplia perspectiva dels avanços que, en aquest sentit, s'han produït en els seus respectius sectors.

Empreses o entitats relacionades

C&R Ifema

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasMatelec - IFEMAAsefaveRebuild Rehabilita - NebextFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)PiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis