Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Presto Ibérica adquiere Griferías Galindo

Prest Ibèrica adquireix Aixeteries Galindo

30/10/2012

30 d'octubre de 2012

La companyia Prest Ibèrica, fabricadora d'aixeteria temporitzada, electrònica i solucions per a l'estalvi de l'aigua, referent a Espanya del seu sector, ha adquirit recentment l'empresa Aixeteries Galindo.

Des de 1929 Aixeteries Galindo, empresa pionera del sector, ha anat evolucionant fins a arribar a ser un referent dins i fora d'Espanya en la fabricació d'aixeteries domèstiques per al bany i la cuina, gràcies a l'alta qualitat dels materials emprats, els seus avançats dissenys i la nova tecnologia, concorde a les últimes tendències en hàbitat, sostenibilitat i estalvi energètic, que li han fet mereixedora de prestigiosos premis internacionals.

Amb aquesta nova adquisició Prest Ibèrica continua amb èxit el seu Pla Estratègic que va començar en 2008 sota l'eslògan 'Segueix el corrent de Prest', i té com a objectiu prioritari establir un servei complet d'alt valor afegit als seus clients i usuaris finals en la gestió de l'aigua.

Imagen
Després del procés d'integració de les societats, el Grup Empresarial Prest Ibèrica, la Direcció general de la qual serà duta a terme per Antonio Pardal, comptarà amb un important portfolio de marques comercials sota el suport de Prest i Galindo, tres centres productius, repartits entre Madrid i Barcelona, vint-i-dues delegacions comercials i dues divisions d'Exportació que gestionen nou països fora de les nostres fronteres.

“Prest Ibèrica i Aixeteries Galindo, són dues grans empreses, estables i complementàries, que comparteixen principis i valors empresarials, la qual cosa de ben segur generarà una gran oportunitat de creixement conjunt i protecció de llocs de treball, necessaris a Espanya per emprendre un període de recuperació i prosperitat”, ha declarat Pardal després de finalitzar el procés d'adquisició.

Empreses o entitats relacionades

Griferias Galindo - Grupo Presto Ibérica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

Enllaços destacats

Matelec - IFEMAAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)AsefavePiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Rebuild Rehabilita - Nebext

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis