Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aseban pone en marcha un nuevo servicio para ayudar a las pymes a exportar

Aseban engega un nou servei per ajudar a les pimes a exportar

22/10/2012

22 d'octubre de 2012

Aseban (Associació Espanyola de Fabricants d'Equipament per a Bany), que forma part d'Arvet (Agrupació d'Exportadors de Transformats), engega un nou servei al que s'ha batejat amb el nom de ‘Sicomex’ que té com a principal objectiu ajudar a les empreses a accedir i consolidar-se als mercats exteriors.

Alguns dels principals problemes que tenen moltes empreses associades a Aseban, a l'hora d'exportar, és el finançament; la tornada lenta de la inversió; el desconeixement dels mercats; i sobretot, la seva reduïda grandària i estructura, la qual cosa els impedeix disposar d'un equip de persones dedicat exclusivament a l'exportació, a obrir nous mercats i a consolidar-los.

Aseban conscient d'aquestes limitacions ha dissenyat ‘Sicomex’ (Servei d'Accés, Implantació i Consolidació en Mercats Exteriors) per tractar d'esmenar aquestes manques. Aquest servei es presenta com una extensió del departament d'exportació (o d'internacionalització) de l'empresa.

Amb aquest nou servei les petites i mitges empreses obtindran molts avantatges. Algunes d'elles són: conèixer les característiques comercials del país; adequar el seu producte a les necessitats del mercat; conèixer la seva competència directa (els seus productes, preus i avantatges competitius); conèixer el perfil dels seus clients potencials; vendre i fidelizar aquests contactes i establir una relació comercial estable amb els nous clients.

Aseban proporcionarà a les empreses que contractin aquest nou servei, una estructura permanent al país interessat. Per a això ha seleccionat a un professional amb experiència i coneixement del país. Aquest promotor realitzarà funcions similars a les d'un agent comercial en aquest país. El seu objectiu serà tancar operacions comercials. Des d'Aseban se supervisarà la labor i el treball d'aquest professional que el seu objectiu no només és obrir nous mercats per a les empreses exportadores, sinó mantenir-los i fomentar la cooperació entre les empreses participants.

El promotor, que treballarà com una extensió del departament d'exportació de l'empresa, només cobrarà comissió si es produeix una comanda i s'encarregarà d'obrir mercats i realitzar un seguiment dels nous clients aconseguits.

L'empresa tindrà en tot moment informació dels treballs i gestions que s'estan efectuant i realitzarà una visita (al client del país estranger) acompanyada i amb l'ajuda del promotor per aconseguir una relació directa i fluïda amb el nou client i així aconseguir la fidelització del mateix, cosa que no sol succeir amb altres serveis que existeixen actualment com els ‘freelances’

El promotor treballarà en exclusiva per a les empreses d'Aseban que entrin en el projecte, que seran un màxim de sis participants. Les despeses es compartiran proporcionalment pel que seran molt més reduïts que si es fes de manera individual.

En una primera fase el servei ‘Sicomex’ s'oferirà al Marroc, Mèxic i Romania. I en una segona fase s'ampliarà a Rússia i Polònia.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    24/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    19/09/2024

Enllaços destacats

Feria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Rebuild Rehabilita - NebextMatelec - IFEMAPiscinaSpainCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)Construtec - IFEMA (5-8 noviembre 2024)AsefaveAsociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y Ventanas

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis