Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Strato administra ya más de 50.000 servidores en sus centros de datos

Strato administra ja més de 50.000 servidors en els seus centres de dades

10/10/2012

10 d'octubre de 2012

Des del setembre passat, els centres de dades d'alt rendiment de Strato, segon proveïdor europeu d'allotjament web, allotgen i gestionen més de 50.000 servidors. D'aquesta manera, la companyia ha augmentat el seu nombre de servidors un 25% en un any. “Qualitat excel·lent a preus excel·lents. Aquesta és la fórmula del nostre èxit”, declara Christian Böing, CEO de Strato. “Estem orgullosos del bon acolliment que ha tingut entre els nostres clients”. Strato aposta per un maquinari de prestigi en els seus servidors i per paquets de funcionalitats molt complets.

Per això, els seus servidors són eficients i fiables, amb un gran nombre de funcions incloses, i a un preu molt assequible. En http://www.strato-alojamiento.es/servidor/ es poden contractar Servidors Virtuals Linux a partir de 6,90 al mes.

Imagen
Si es necessita un rendiment major, es pot optar pels Servidors Dedicats, equipats amb processadors d'alta qualitat i que garanteixen una seguretat de funcionament i de dades superior a la d'un servidor amb una CPU d'escriptori, o pel Cloud Privat de Strato que és molt més que un servidor dedicat ja que permet la instal·lació de servidors root virtuals actius en un servidor dedicat i l'adjudicació de recursos dinàmics als servidors, la qual cosa simplifica molt la seva administració. El Cloud Privat és una solució intel·ligent que reuneix els avantatges d'un servidor dedicat i les d'una màquina virtual. “Cap servidor té costos d'instal·lació ni un període mínim de contractació. Així, cadascun pot provar per si mateix la seva qualitat i rendiment sense comprometre's per llargs períodes”, continua Böing.

Els centres de dades de Strato estan certificats per l'organisme extern TÜV segons la normativa ISO27011, amb la qual se certifiquen també bancs i grans asseguradores. A més, Strato gestiona els seus centres de dades amb energies renovables des de 2008 que no emeten CO2 ajudant al medi ambient.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

    Diseñado, construido y probado por Schlüter-Systems

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    17/09/2024

  • Newsletter Arquitectura y Construcción

    12/09/2024

Enllaços destacats

Rebuild Rehabilita - NebextPiscinaSpainMatelec - IFEMAFeria de la Construcción (17 a 19 Octubre 2024)27&28 Noviembre IFEMA (Madrid)Asociación Española de Fabricantes de Fachadas Ligeras y VentanasAsefaveCEVISAMA (24- 25 febrero, Valencia)

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

ENTIDADES COLABORADORAS

OTRAS SECCIONES

Serveis