Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Vàlvules d'agulla

Hasco Z107105/...

Vàlvula d'agulla universal: es poden realitzar fins a les geometries d'injecció més complexes

Fotografia de Vàlvula d'agulla universal
La unitat d'accionament d'agulla es pot emprar amb molts filtres calent de les sèries TechniShot i ValueShot. Amb l'agulla amb topall i segur antitorsión, es poden realitzar fins a les geometries d'injecció més complexes.

Els conceptes bàsics de la unitat de tancament d'agulla segueixen sent la universalitat i la modularidad.

Un avantatge important de l'accionament consisteix que tant la unitat, com un filtre individual, poden emprar-se centrades en el mitjà del motlle, o com una unitat d'accionament entre el distribuïdor de canal calent i el filtre. D'aquesta manera, els motlles de prototips o preseries amb un tipus només de boca determinat poden transmetre sense problemes els coneixements adquirits a un motlle de sèrie superior. Fins i tot poden emprar-se els components utilitzats des del motlle de preserie. Així disminueixen considerablement les despeses del sistema de canal calent en sèrie.

En utilitzar la Z107105/... entre el distribuïdor de canal calent i el cap del filtre fan efecte altres avantatges. La dilatació tèrmica axial de la barra del distribuïdor no exerceix cap influència en la posició de l'agulla o el guiat de l'agulla. D'aquesta manera, s'impedeix la deformació de l'agulla. La baixa altura constructiva permet aplicacions com la solució Back-to-Back en motlles tàndem i escalonats. L'òptima relació L/D, gràcies a la reduïda longitud de l'agulla, incrementa la vida útil de l'agulla i el punt d'injecció.

En la unitat Z107105/..., l'accionament té lloc mitjançant cilindres hidràulics compactes que estan acoblats a la unitat per mitjà d'un travesser. La longitud de carrera pot variar, depenent del tipus d'accionament, entre 2 mm fins a 7 mm en els dos tipus d'accionament. Així pot ajustar-se perfectament la Z107101/... a l'aplicació i el tipus només de boca emprat.

A més, la vàlvula d'agulla universal Z107105/... millora el comportament reològic. No es produeix separació al canal de la massa, de manera que les línies d'unió, que afecten especialment les peces visuals de la superfície, puguin evitar-se per complet, en combinació amb el tipus només de boca adequat. Gràcies a un disseny adaptat dels canals de massa concebuts generosament, les pèrdues de pressió del sistema són mínimes. La millorada desviació de la massa fosa del plàstic impedeix cantonades mortes i vores afilades. D'aquesta manera es millora substancialment el comportament del canvi de color i s'eviten danys al material. Es poden processar materials amb farciments amb un pes de per injectada de fins a 1,7 kg.

Es va donar especialment importància a un perfil de temperatura homogeni i simètric durant el disseny de la unitat. Major importància es va concedir també a la facilitat de manteniment quan es va desenvolupar l'accionament. La resistència, el termoparell i l'element de guiat de l'agulla poden canviar-se amb el mínim cost.