Bautermic, S.A. - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Bautermic LCB - LIH - LCR - LIC - LTC

Sistemes de rentat i desgreixatge amb aigua alcalinizada: per a tot tipus de peces industrials

Fotografia de Sistemes de rentat i desgreixatge amb aigua alcalinizada
Les màquines de rentar que fabrica Bautermic, S. a. són capaces d'eliminar greixos, olis, taladrinas, coles, desmoldeantes, fangs, encenalls i en general tota la brutícia acumulada en la superfície de peces que s'han de netejar.

Aquestes màquines, segons les necessitats de cada client, van equipades amb sistemes d'aspersión a pressió i amb cubes d'immersió que en alguns casos inclouen equips d'ultrasons.

En una primera etapa, la brutícia es dissol químicament per l'efecte de la saponificació que ocasiona l'aigua calenta, combinat amb l'emulsió d'un detergent que es projecta a mitjana o alta pressió sobre les peces que s'han de netejar.

Mentre tota la brutícia despresa és eliminada convenientment mitjançant filtres i decantandores, les peces són esbandides de forma automàtica amb aigua neta i, en alguns casos, amb l'addició d'un component de protecció. Finalment per acabar el procés de neteja, les peces passen automàticament per una zona d'assecat amb temperatura regulable, situada al final de cada màquina.

Models:

- Túnels LCB.

- Cabines LCR.

- Rotatives LIH.

- Cubes Llic.

- Tambors LTC.