Haver & Boecker Ibérica, S.L.U. - Màquines de rentat i desgreixat de peces

Haver & Boecker Haver Hydro - Clean

Sistema de neteja d'alta pressió: de ràpida instal·lació

Fotografia de Sistema de neteja d'alta pressió
Haver & Boecker ha desenvolupat un sistema per rentar matèries primeres amb una granulometria de 0 a 120 mm per complir amb les normatives TL MIN-StB 2000 i DIN 4226 pel que fa al material nociu per a formigó i morter.

El resultat d'aquest repte tecnològic es denomina Haver Hydro - Clean. Consisteix en un sistema de neteja d'alta pressió amb una estimació de rendiment d'entre 50 i 400 tones de material processat per hora. És ideal per a la indústria de sorra i grava, així com per a la pedra natural i la indústria de reciclat.

Els rendiments varien segons el contingut de llot necessitant tan sols entre 0.12 i 0.2 m3 d'aigua neta per desenlodar una tona de material contaminat amb terra o llim, consumint una energia de 0.3 a 0.5 kWh.

La construcció modular de l'Haver Hydro - Clean assegura l'adaptació flexible a les condicions específiques existents i permet una ràpida instal·lació.

El component principal d'aquesta creació és un recipient vertical en el qual, una vegada introduït el material en brut, és rentat dins de la càmera de rentat mitjançant dolls d'alta pressió fixats a un cap rotatiu.

Comparant-ho amb altres sistemes convencionals, amb prou feines existeix desgast algun gràcies a l'eina de neteja per doll d'aigua. El disseny de fàcil manteniment de l'Haver Hydro - Clean permet un fàcil intercanvi dels components estàndard que són susceptibles al desgast.